Ford Proleasing sarbatoreste 150 de ani de la nasterea fondatorului, Henry Ford

Ford Proleasing sarbatoreste 150 de ani de la nasterea fondatorului, Henry Ford
  • Henry Ford s-a nascut pe 30 iulie 1863
  • Primul autoturism de serie produs in masa a fost modelul T
  • Imperiul cladit de Ford valoreaza cam 188 de miliarde de dolari
Distribuie pe Facebook

Pe 26-27 iulie, showroom-urile Ford Proleasing Motors din Ploiesti, Buzau si Targovişte vor fi gazdele evenimentului aniversar dedicat implinirii a 150 de ani de la nasterea lui Henry Ford, fondatorul Ford Motor Company si cel care a inspirat compania sa creeze tehnologiile pe care le ofera clientilor sai in prezent.

La evenimentul organizat de Ford Proleasing, pasionatii marcii americane vor putea decoperi inovatiile de astazi care au fost inspirate de Henry Ford, cel mai recent dintre ele fiind motorul EcoBoost 1.0L, premiat pentru al doilea an consecutiv Motorul International al Anului. Henry Ford spunea ca “viziunea fara executie nu este decat halucinatie” si ca “nu poti cladi o reputatie doar pe ceea ce intentionezi sa faci”. Compania Ford a dus mai departe viziunea si spiritul inovator al lui Henry Ford reusind sa construiasca cel mai bun motor din lume chiar pe meleaguri autohtone, la fabrica Ford din Craiova.

Henry Ford

Sistemul de asistenta la pastrarea benzii, sistemul de avertizare a unghiului mort, asistenta activa la parcare, sistemul Active City Stop pentru prevenirea coliziunilor, sistemul hands-free de deschidere automata a hayonului, sistemul de control avansat al cuplului motor, sistemul de comanda vocala sau cel de recunoastere a semnelor de circulatie sunt doar cateva dintre inovatiile Ford care pot fi testate la eveniment.

Cei interesati sa achizitioneze un autoturism Ford in leasing, cash sau in varianta buyback, pot profita de oferta speciala Henry Ford Celebration Weekend pentru Ford Fiesta, Ford Kuga, Ford Focus, Ford Transit si Ford B-MAX, cu oferte unice pentru motorizarile EcoBoost 1.0.

Henry Ford

Distribuie pe Facebook
mai multe