Ford, recall imens in America de Nord

Ford, recall imens in America de Nord
Ford recheama in service peste 465.000 de masini la nivel mondial, cele mai multe fiind din Statele Unite si Canada, pentru posibile scurgeri ale conductelor de alimentare cu combustibil.
Distribuie pe Facebook

Potrivit Detroit News, constructorul american a emis trei anunturi separate de rechemare in service pentru tot atatea probleme: posibile scurgeri care pot duce la incendiu, incalzirea motorului si posibile parti lipsa in volan.

Dintre acestea, cea legata de scurgerile conductelor de alimentare este cea mai mare si afecteaza peste 465.000 de masini la nivel mondial dintre care peste 390.000 numai in SUA. Modelele afectate sunt Explorer, Taurus, Flex, Fusion, Interceptor, precum si Lincoln MKS, MKT si MKZ.

"Problema duce la aparitia unui miros de combustibil in habitaclu; in unele cazuri, se poate observa clar dovada unei scurgeri pe teren", a declarat Kelli Felker, purtator de cuvant Ford, pentru The Detroit News.

Separat, Ford a mai rechemat 500 exemplare Lincoln MKZ echipate cu incalzire suplimentara pentru motor si 23 de unitati din Fusion 2013 pentru piese legate de directie care este posibil sa fie fabricate fara o clema de prindere interna.

Distribuie pe Facebook
mai multe