Fugi cat mai departe de ele! Acestea sunt cele mai proaste masini!

Fugi cat mai departe de ele! Acestea sunt cele mai proaste masini!
  • Fugi cat mai departe de ele!
  • Acestea sunt cele mai proaste masini!
Distribuie pe Facebook

Urmatorul clasament are la baza raspunsurile primite din partea a peste 30.000 de posesori de automobile cu o vechime de doar trei ani.

Chiar daca ar putea parea floare la ureche, cumparatul unei masini noi sau la mana a doua este o treaba extrem de serioasa. Nu de alta, dar nimeni nu vrea sa mearga in fiecare zi la service din cauza problemelor aparute peste noapte.

Astfel, s-a nascut urmatoarea intrebare: pe care autoturisme te poti baza si care te-ar putea lasa in mijlocul drumului atunci cand iti este lumea mai draga?

Raspunsul il au, din fericire, analistii de la J.D. Power. Este vorba, mai precis, despre un clasament construit pe baza raspunsurilor primite de catre acestia din partea a 30.595 de proprietari de masini cu o vechime de numai trei ani.

Publicul cu pricina a discutat, conform unui comunicat de presa, despre neplacerile pe care autovehiculele le-au cauzat in perioada anterior mentionata.

In sondajul respectiv au fost notate 184 de probleme diferite, structurate in noua categorii, printre care si exterior, interior, scaune, grup motopropulsor, sisteme de asistenta, infotainment s.a.m.d. Astfel, a luat nastere urmatorul clasament:

Fugi cat mai departe de ele! acestea sunt cele mai proaste masini!

Distribuie pe Facebook
mai multe