Gata cu parcarea moca in Bucuresti. "In cazul nerespectarii regulamentului, angajatii vor bloca rotile autovehiculului"

Gata cu parcarea moca in Bucuresti. "In cazul nerespectarii regulamentului, angajatii vor bloca rotile autovehiculului"
  • Gata cu parcarea moca in Bucuresti
  • "In cazul nerespectarii regulamentului, angajatii vor bloca rotile autovehiculului"
Distribuie pe Facebook

Locurile de parcare fara plata vor deveni, extrem de curand, doar o simpla amintire.

"Parcarile publice de pe bulevardele din Sectorul 4 intra in regim de tarifare

Cele peste 2.500 de locuri de parcare publica de pe bulevardele din Sectorul 4, administrate de Primaria Sectorului 4 prin Directia de Mobilitate Urbana, vor intra in regim de tarifare, incepand din data de 23 august a.c.

Potrivit hotararilor Consiliului Local al Sectorui 4, spatiile de parcare de pe bulevarde vor fi reorganizate si impartite in doua zone tarifare, marcate cu galben si cu verde, in functie de gradul de aglomerare, precum si de existenta mai multor puncte de interes pentru cetateni.

Astfel, zona galbena, tarifata cu 2 lei/ora, a fost creata in locuri in care exista banci, farmacii, spitale, sedii ale unor institutii publice, iar zona verde, tarifata cu 1 leu/doua ore, este valabila in locatii in care fluxul de masini este unul redus.

Toate parcarile sus mentionate, existente pe bulevardele Constantin Brancoveanu, Soseaua Giurgiului, Alexandru Obregia, Soseaua Berceni, Tineretului, Iriceanu, Straduintei si Luica vor fi marcate corespunzator, iar sumele incasate din aceste tarife vor constitui bugete pentru amenajarea unor viitoare parcari, precum cele din strada Pridvorului, din zona Piata Sudului sau cea din zona strazii Tulnici.

Trebuie mentionat faptul ca soferii vor fi informati in legatura cu acest regim de tarifare prin pancartele care vor fi montate in zonele respective, unele cu galben, celelalte cu verde, iar intervalul de taxare va fi de luni pana duminică intre orele 8-18, in rest fiind gratuit. Plata parcarii se poate face extrem de simplu, prin SMS la numarul 7424 sau folosind aplicatia Primaria Sectorului 4.

In cazul nerespectarii regulamentului de parcare, angajatii Directiei Mobilitate Urbana vor bloca rotile autovehiculului, pe cheltuiala conducatorului auto", se arata intr-un comunicat publicat astazi pe site-ul Primariei Sectorului 4.

Gata cu parcarea moca in Bucuresti

Gata cu parcarea moca in Bucuresti

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 12 August 2021