Golfistul bataus din traficul capitalei: B 880 BBY

Golfistul bataus din traficul capitalei: B 880 BBY
  • B-880-BBY este numarul masinii
  • Soferul din Golf risca dosar penal si puscarie
  • Politia trebuie sa se sesizeze
Distribuie pe Facebook

Cand vedem asemenea filme cu aborigeni cazuti din copac, precum al nostru Bobita cu un Golf mk3 (sau Polo, nu se intelege clar din filmare) cu numarul de inmatriculare B-880-BBY, nu putem sa fim nepasatori. Asemenea specimene scapate de la gradina zoologica necesita lasate fara permis si trimise la scoala de corectie.

Undeva pe la Doamna Ghica, in Colentina, un sofer cu camera de bord a surprins un incident in trafic. Nu se stie de ce, cum si cand, dar cert este ca doi soferi s-au oprit ca sa-si faca dreptate prin vorbe. Unul dintre ei, cel mai agresiv si fara indoiala si vinovatul principal, un cocalar cu Golf mk3 (sau Polo mk3, nu ne dam seama ca filmarea e ingustata), pesemne Bobita, coboara si simte nevoia sa se faca afirmat in fata femeilor din masina. Mai departe, urmariti filmul postat pe Realitatea.net si care cel mai probabil va face inconjurul televiziunilor.

Nu ne intereseaza cine este de vina, ce a facut fiecare sofer, ci doar ceea ce se vede in clip. Adica un comportament de meltean cu 4 clase care are impresia ca soseaua ii apartine si ca toti ceilalti trebuie sa se dea la o parte din calea lui. In cazul de fata, Bobby al nostru cu numar personalizat la Golf si stopuri clare este un specimen care se crede curajos si invincibil, pana cand da de unul mai mare ca el si il lasa lat pe drum. Speram ca in acest caz politia se sesizeaza si da de urma acestui cocalar cat mai repede.

Distribuie pe Facebook
mai multe