Grupul Renault a sustinut 26 de masteranzi la Universitatea din Pitesti

Grupul Renault a sustinut 26 de masteranzi la Universitatea din Pitesti
Distribuie pe Facebook
La sfarsitul saptamanii trecute, la Universitatea din Pitesti, douazeci si sase de absolventi ai masterului << Managementul logisticii >> si-au sustinut lucrarea de disertatie. Toti masteranzii au promovat.
Aflat la a patra generatie de absolventi, Programul de Masterat este organizat de catre departamentul de fabricatie si management din cadrul Universitatii Pitesti, in colaborare cu Universitatea Paul Verlaine din Metz, Franta, si sustinut de Grupul Renault. Masterul << Managementul logisticii >> dureaza un an si jumatate (trei semestre) si se adreseaza absolventilor cu licenta care lucreaza sau doresc sa lucreze in domeniul logisticii industriale sau al gestiunii productiei. Cei mai buni dintre studenti beneficiaza, prin programul Erasmus, de stagii de cercetare la Universitatea din Metz.
Grupul Renault este o prezenta dinamica in educatia si formarea masteranzilor, oferindu-le burse de studiu si expertiza din partea specialistilor sai in domeniul logisticii industriale. Logistica este foarte importanta in activitatea auto, deoarece prin intermediul ei se asigura materiile prime, piesele si subansamblurile pentru fluxul de fabricatie, dar si punerea produsului finit la dispozitia clientului.
Principalele entitati ale Grupului Renault in Romania sunt Uzinele Dacia (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica si Sasiuri, Directia Logistica, inclusiv centrul RIR-ILN), centrul de inginerie Renault Technologie Roumanie, directia comerciala Renault Commercial Roumanie si Matrite Dacia.

Directia Logistica Dacia este a treia mare entitate a Dacia, care asigura buna functionare a uzinelor Vehicule si Mecanica Dacia. Cei peste 600 de angajati ai directiei asigura: programarea si organizarea industriala, securizarea aprovizionarilor, organizarea livrarilor de la furnizori, transportul pieselor si vehiculelor, expedierea colectiilor catre siturile de asamblare a modelelor din gama Entry.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 23 Februarie 2012