Gymkhana 11 fara KEN BLOCK. Cine ii ia locul drifterului american

Gymkhana 11 fara KEN BLOCK. Cine ii ia locul drifterului american
  • Ken Block nu apare in Gymkhana 11
  • Locul lui este luat de Travis Pastrana
  • Block va revenit ulterior in celebra serie
Distribuie pe Facebook

Al 11-lea episod din celebra serie Gymkhana va debuta anul acesta cu o surpriza uriasa. Locul lui Ken Block va fi luat de un alt atlet american care a avut in trecut doua aparitii in aceasta serie.

Ken Block si-a inceput cariera in raliuri in 2005 dar numai dupa trei ani a ajuns cunoscut in toata lumea. Atunci a aparut "Gymkhana Practice", primul episod din ceea ce avea sa devina o serie urmarita cu sufletul la gura de pasionatii auto din intreaga lume.

De-a lungul anilor, Block a venit de fiecare data cu noi cascadorii si masini extreme insa al 11-lea episod din Gymkhana, care urmeaza sa fie lansat in cursul acestui an, nu il mai are pe acesta in rol principal. Locul sau va fi luat de Travis Pastrana, un cunoscut atlet american care a participat in mai multe ramuri ale motorsportului, inclusiv in NASCAR, X Games, RallyCross sau anduranta.

Pastrana nu este strain de Gymkhana, americanul aparand de doua ori in seria fondata de Block: in episodul 5 si in episodul 10.

"Travis si cu mine ne-am bucurat de o rivalitate ''amicala" pe patru roti de cand eram coechipieri in Campionatul Rally America din 2004, si a continuat inca de atunci, iar dupa un an sau doi de aluzii la un episod Gymkhana cu Pastrana in rol principal, sunt bucuros ca in sfarsit se va intampla," a declarat Ken Block.

O alta schimbare pregatita de Hoonigan Racing Division este masina pe care o va conduce Pastrana, care nu va fi un Ford ci un Subaru, facand trimitere la inceputurile acestei serii cand masina vedeta era un WRX STI.

Organizatorii mai spun ca Block nu are de gand sa renunte de tot la seria Gymkhana, sugerand ca acesta ar putea reveni in spatele volanului in episoadele viitoare.

Distribuie pe Facebook
mai multe