HAI LA VOT: Care sunt companiile de TAXI din Bucuresti cu cei mai nesimtiti soferi?

HAI LA VOT: Care sunt companiile de TAXI din Bucuresti cu cei mai nesimtiti soferi?
  • Taximetristii au propriul cod rutier
  • Numarul infractiunilor comise de taximetristi e in crestere
  • Legea se va schimba in acest an
Distribuie pe Facebook

Ajunge sa iesi 5 minute pe strada ca sa iti dai seama ca taximetristii traiesc in propriul univers, departe de orice realitate. Sunt oameni care isi fac propriile reguli de circulatie, iar cand vine vorba de nesimtire si badaranie, duc totul la un alt nivel. Insa mereu ne-am intrebat care sunt companiile de taximetrie din Bucuresti cu cei mai tampiti si cocalari soferi, asa ca ne-am gandit sa facem un top.

Am pus laolalta cele mai mari companii de taximetrie din Romania. Fiecare dintre voi poate vota una sau mai multe, in functie de experientele din trafic sau chiar de la bordul taximetrelor. Adica daca un nesimtit de la Pelicanul ti-a taiat fata, il votezi. Sau daca un taximetrist AS a blocat toata strada pe avarii in asteptarea clientului, il arzi cu un vot. Sau daca un meltean de la Speed s-a gandit ca e bine sa te sicaneze in trafic pentru ca nu i-ai acordat prioritate, acum e randul tau sa te razbuni.

Haideti sa ne dam seama ce companii de taximetrie din capitala au cei mai badarani soferi. Dupa vot, ne poti scrie intr-un comentariu si ce intamplare nefericita ai avut fata de un taximetrist. Noi am putea spune multe, de la masini fara stopuri pe frana functionale, pana la un "death-race" intr-un cazan de Logan prin podeaua caruia vedeam asfaltul si care nu statea la ralanti la semafor.

In caz ca se trezeste cineva sa le planga de mila baietilor cu masini galbene, va sfatuim sa va razganditi. Nu ii obliga nimeni sa-si duca veacul in aglomeratie, asa ca nu trebuie sa le ascultam metehnele cu tarife mici si taxe mari. In plus, nu, nu se pune problema de impozite si mai stiu eu ce, deoarece taximetristii oricum fac manarii si in domeniul transportului Romania are cele mai mici taxe. In plus, despre cheltuieli nu se pune problema, masinile sunt intr-o stare jalnica, nu investeste nimeni in ele, piesele schimbate sunt cele mai ieftine, iar absolut toate sunt dotate cu GPL care costa 2.3 lei. Deci in taximetrie se fac bani, de unde si dorinta oricarui anlfabet cu 5 clase sa devina sofer pe masina galbena.

Dar poate suntem noi hateri si nu halim nesimtirea taximetristilor, de unde si subiectivitatea. Asa ca va lasam pe voi sa votati care companie are cel mai mare numar de soferi mitocani din Bucuresti. Al caror numar speram sa scada odata cu noile legi impuse taximetriei.

Sondaj
Ce companie de TAXI din Bucuresti are cei mai multi soferi mitocani?

Ce companie de TAXI din Bucuresti are cei mai multi soferi mitocani?

Vot bazat pe experienta fiecaruia din trafic sau de la bordul masinilor. Votati companiile cu soferii cei mai nesimtiti!

Distribuie pe Facebook
mai multe