Havoline sarbatoreste lansarea uleiului de motor ProDS oferind o calatorie VIP la Londra si o masină noua

Havoline sarbatoreste lansarea uleiului de motor ProDS oferind o calatorie VIP la Londra si o masină noua
  • Apogeul promotiei pan-europene care marcheaza lansarea noii game de uleiuri de motor Texaco
  • Fericitii castigatori din fiecare tara participanta au castigat un weekend luxos in Londra, iar Drazen Suto din Croatia a castigat si o Toyota Aygo
  • Drazen Suto a ghicit corect ca in masina pot incapea 694 sticle de 1 l din noul Havoline ProDS
Distribuie pe Facebook

Lansarea europeana a gamei de uleiuri de motor Havoline ProDS a culminat cu un weekend VIP de lux pentru 24 de castigatori norocosi, unul dintre ei castigand o Toyota Aygo XPlay la incheierea promotiei.

Excursia pentru doi cu toate cheltuielile acoperite a inclus doua nopti de cazare la un hotel de patru stele din centrul Londrei, o croaziera de seara pe Tamisa, bilete VIP la spectacolul muzical Mamma Mia, un tur al centrului Londrei intr-un autobuz supraetajat si o tura in London Eye.

Pe durata weekendului, castigatorii au avut, de asemenea, posibilitatea de a concura pentru castigarea unei Toyota Aygo XPlay, Drazen Suto din Croatia reusind să castige pe premiul cel mare dupa ce a fost cel mai aproape de a ghici cate sticle de 1 l de Havoline ProDS pot incapea in masina.

Iată ce a spus Marius Manolache din Romnia despre week-end: „A fost un week-end minunat, distractie cat cuprinde. Din pacate, nu am castigat o masina noua, dar week-endul la Londra a fost un premiu excelent.

Promotia a marcat lansarea celei mai noi game Texaco de uleiuri de motor premium: gama Havoline ProDS. Noua gama protejeaza chiar si cea mai noua generatie de vehicule dotate cu motoare cu consum redus de combustibil si emisii scazute, inclusiv motoarele hibrid.

Dotata cu tehnologia Deposit Shield, gama Havoline ProDS se adapteaza la o varietate de conditii de condus pentru a contribui la protectia motorului si a asigura cea mai buna performanta a acestuia, protejand componentele de depuneri care creeaza frecare si impiedica motorul sa functioneze la capacitate optima si sa aiba un consum eficient de combustibil.

Concurs Havoline

Concurs Havoline

Concurs Havoline

Pentru informatii despre alte evenimente si concursuri, accesati pagina oficiala de Facebook a Havoline.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Concurs Havoline
mai multe