Honda a facut anuntul asteptat de toata lumea. Japonezii incep vanzarea motorului de pe Civic Type R

Honda a facut anuntul asteptat de toata lumea. Japonezii incep vanzarea motorului de pe Civic Type R
  • Honda incepe vanzarea motorului de pe Civic Type R
  • Unitatea turbo de 306 CP se va da cu 6.520 de dolari
  • Oferta este valabila doar pentru pilotii de curse
Distribuie pe Facebook

Honda a profitat de startul editiei din acest an a celui mai mare salon de tuning al planetei pentru a face anuntul asteptat de toata lumea: compania japoneza incepe vanzarea motorului turbo de doi litri si 306 CP de pe noul Civic Type R!

Astazi, 31 octombrie, s-a dat startul editiei din 2017 a celui mai mare salon de tuning al planetei, SEMA Show. Celebrul eveniment din Vegas, care tine pana la data de 3 a lunii noiembrie, a inceput cum nu se putea mai bine.

Honda a profitat de ocazia ivita si a precizat ca pune in vanzare motorul noului Civic Type R. Exact, daca ai vreo problema - indiferent de natura, cu sportiva de clasa compacta si origine japoneza, acum ii vei putea avea doar "inima".

Din pacate, compania asiatica a luat-o pe un alt drum decat cel sperat de pasionati. Propulsorul in cauza, un benzinar turbo cu patru cilindri, de doi litri si 306 CP (in SUA), va putea fi comandat doar de membrii programului Racing Line.

Intr-o alta ordine de idei, oficialii japonezi au ales sa nu lase pe mana oricui motorul noului Civic Type R. Acesta va ajunge - cel putin pentru inceput, doar sub capota masinilor de curse de la Honda, respectiv divizia de lux Acura.

Chiar daca nu mai conteaza, tinand cont de situatia data, tinem sa precizam inclusiv costul propulsorului in cauza. Benzinarul turbo benzinar turbo cu patru cilindri, de doi litri si 306 CP de pe compacta asiatica se da cu 6.520 de dolari.

Scurt si direct la subiect: Honda a profitat de startul editiei din acest an a celui mai mare salon de tuning al planetei pentru a anunta ca incepe vanzarea motorului de pe Civic Type R. Acesta nu va putea fi insa cumparat decat de membrii programului Racing Line, program care sprijina pilotii masinilor de curse Honda si Acura.

Honda Civic Type R - Motor

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 31 Octombrie 2017