I-a 'daruit' anterior un motor V8, insa acum vrea sa scape de el. Pretul cu care se vinde acest neobisnuit BMW 740i

  • Un olandez si-a scos la vanzare vechiul BMW 728i
  • Exemplarul din 1985 a primit motorul V8 al unui E32
  • Meniul tehnic a fost completat cu o cutie manuala
Distribuie pe Facebook

Un BMW Seria 7 care a fost fabricat la mijlocul anilor '80 si gazduieste sub capota un motor V8 de patru litri? Fa cunostinta cu probabil cel mai neobisnuit 740i din cate exista!

Se remarca numaidecat prin culoarea albastra a caroseriei si jantele din aliaj cu design in cinci spite, insa motorul de sub capota reprezinta principalul element de atractie atunci cand vine vorba despre acest BMW Seria 7. Fabricat exact acum trei decenii si jumatate, respectivul 728i a primit in anul 2010... ei bine, V8-ul unui exemplar din generatia E32, devenind astfel probabil cel mai neobisnuit 740i din cate exista.

Pachetul tehnic disponibil in cazul de fata continua cu o cutie manuala in sase rapoarte, ce livreaza intreaga putere de 286 de cai exclusiv puntii spate. Timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, dar si valoarea din dreptul vitezei de top raman un mister.

Tot la capitolul necunoscute avem de "bagat", din pacate, si pretul de vanzare al acestui neobisnuit BMW 740i din 1985, proprietarul exemplarului cu pricina preferand sa discute despre partea financiara doar la telefon. Din anuntul publicat pe un site de specialitate putem afla, in schimb, ca ineditul Seria 7 E23 mai ofera si scaune fata cu reglare electrica, tapiterie realizata din piele bej, trapa cu actionare manuala...

... plus un sistem audio custom. Revenind la departamentul exterior, de la care am si plecat, de altfel, culoarea albastra a caroseriei promite sa atraga cele mai multe priviri, insa nici (extra)accentele de crom sau jantele din aliaj cu design in cinci spite, pe 18", nu vor trece neobservate.

BMW E23 cu motor V8

BMW E23 cu motor V8

BMW E23 cu motor V8

BMW E23 cu motor V8

BMW E23 cu motor V8

BMW E23 cu motor V8

BMW E23 cu motor V8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze BMW E23 cu motor V8
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 12 Martie 2020