I se mai spune si Cinciarul saracului. Masina bavareza se vinde fara piele si cu motor de doar 1.6 litri

I se mai spune si Cinciarul saracului. Masina bavareza se vinde fara piele si cu motor de doar 1.6 litri
  • I se mai spune si Cinciarul saracului
  • Masina bavareza se vinde fara piele si cu motor de doar 1.6 litri
Distribuie pe Facebook

Finisat, la exterior, intr-o nuanta banala de negru si echipat, la interior, cu o tapiterie de culoare bej, respectivul BMW asteapta un cumparator dornic sa achite o nota de plata de aproape 27.000 de euro. Fara niciun fel de gluma sau exagerare.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 12 ani si disponibil - aparent, pana in 2017, vechiul Seria 5 F10 a fost comercializat, de-a lungul timpului, intr-un numar considerabil de variante si configuratii. Printre optiunile puse de BMW la dispozitia clientilor s-a regasit, daca mai trebuia cumva mentionat, si o versiune botezata 520i - insotita de un propulsor turbo de 1.997 de centimetri cubi si 184 de cai putere.

BMW 520i de vanzare

BMW 520i de vanzare

BMW 520i de vanzare

Teoretic. Practic, respectivul vehicul a parasit linia de asamblare a marcii bavareze - pentru anumite piete, precum Grecia, asa cum se intampla in cazul de fata, si intr-o formula acompaniata de un agregat twin-turbo de numai 1.6 litri si undeva in jurul a 170 CP, dupa cate se pare.

Oferit in schimbul sumei de 26.980 de euro, urmatorul BMW 520i a fost fabricat in cursul anului 2015 si a parcurs - in total, aproximativ 83.672 de kilometri. Finisat, la exterior, intr-o nuanta banala de negru si echipat, la interior - de cealalta parte a portierelor, cu o tapiterie de culoare bej, realizata din material textil, neobisnuitul meniu cuprinde inclusiv faruri cu xenon, tractiune spate si cutie cu doua pedale.

Din peisaj nu lipsesc - dupa cate se precizeaza in anuntul publicat pe internet, pe un site de specialitate, nici senzorii de parcare, jantele din aliaj cu diametrul de 17 inch, volanul multifunctional cu un design cu trei spite, instalatia de climatizare cu reglare automata ori display-ul color.

BMW 520i de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze BMW 520i de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2022