Ii cad pragurile, caroseria a fost revopsita, dar tot il vrei. Pretul cu care se vinde acest Skyline GT-R

  • Un dealer american are la vanzare un Skyline GT-R din 1990
  • Respectivul Nissan vine la pachet alaturi de mai multe modificari
  • Nu totul este insa perfect la automobilul scos la licitatie
Distribuie pe Facebook

Pe langa aspectul atragator al caroseriei, automobilul companiei japoneze mai impresioneaza si prin lista lunga cu modificari destinate motorizarii de 2,6 litri. In special prin randul care anunta un kit turbo de la GReddy, cu evacuare HKS si alte imbunatatiri.

Atunci cand vine vorba despre istoria si / sau realizarile industriei auto japoneze, nu ar trebui sa existe discutie care sa nu cuprinda modelul Skyline GT-R. Despre bijuteria companiei Nissan este vorba si in cazul de fata, subiectul principal al acestui material luand forma unui exemplar asamblat in cursul anului 1990.

Scos de curand la vanzare pe site-ul Bring a Trailer, coupe-ul cu volan pe partea dreapta si numere de Florida impresioneaza in special prin caroseria in doua portiere, revopsita intr-o nuanta aprinsa de rosu. O prelungire frontala din fibra de carbon si un set de jante pe 18" de la RAYS completeaza pachetul exterior.

Nissan Skyline GT-R de vanzare

Nissan Skyline GT-R de vanzare

Nissan Skyline GT-R de vanzare

In interior, departe de privirile intrigante ale curiosilor, respectivul Nissan Skyline GT-R vine cu un scaun Recaro SRD 2 pentru sofer, plus o bancheta spate retapitata in culorile acestuia. Meniul continua cu un volan imbracat partial in Alcantara, mai multe cusaturi contrastante, dar si ceasuri aditionale din seria GReddy.

De altfel, celebra companie japoneza de tuning furnizeaza in cazul de fata si turbina, intercooler-ul sau racitorul de ulei, in timp ce evacuarea vine de la HKS, iar admisia poarta semnatura Blitz, de exemplu. Modificari variate regasim si la nivel de sasiu, sub forma suspensiei BC Racing - insotita de frane marca K-Sport.

Chiar daca la prima vedere pare perfect, adevarul este ca acest Nissan Skyline GT-R asamblat in cursul anului 1990 si scos de curand la vanzare pe site-ul Bring a Trailer are inclusiv cateva probleme. Pragurile laterale care se desprind, o jante zgariata si cateva pete pe scaune / taieturi in covorase sunt principalele imperfectiuni.

Acum, daca vine vorba despre pretul coupe-ul cu volan pe partea dreapta si numere de Florida, trebuie precizat inca de la bun inceput ca vorbim despre o vanzare in regim de licitatie. Ca mai conteaza sau nu, la momentul actual, cu sase zile de bataie ramase, cea mai mare suma oferita nu depaseste 9.100 de dolari.

Nissan Skyline GT-R de vanzare

Nissan Skyline GT-R de vanzare

Nissan Skyline GT-R de vanzare

Nissan Skyline GT-R de vanzare

Nissan Skyline GT-R de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (63) Poze Nissan Skyline GT-R de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2018