Ii schimbi partea din fata si obtii un Tico. Cu motor turbo si tractiune integrala

Ii schimbi partea din fata si obtii un Tico. Cu motor turbo si tractiune integrala
  • Un Suzuki Alto Works ajuns din intamplare in SUA a fost scos recent la vanzare
  • Exemplarul cu pricina are numai 30.000 de kilometri parcursi in peste doua decenii si jumatate
  • Viitorul cumparator va avea de platit pe masina cu motor turbo si AWD 9.900 dolari
Distribuie pe Facebook

Un Suzuki Alto Works ajuns din intamplare peste Ocean, in Statele Unite ale Americii, a fost scos recent la vanzare pe internet. Masina japoneza ofera o motorizare turbo si un sistem de tractiune integrala, iar cu cateva modificari operate la nivelul partii frontale... va arata exact ca un Tico.

Produsa vreme de numai sase ani, intre 1988 si 1994, cea de-a treia generatie a modelului Suzuki Alto a fost disponibila la vanzare in diverse niveluri de echipare, clientii masinii japoneze avand la dispozitie inclusiv o... versiune de inalta performanta.

Acompaniata de indicativul Works, varianta in cauza se bucura de serviciile unui propulsor turbo de 547 de centimetri cubi, care impreuna cu transmisia manuala (in cinci rapoarte) din dotare livra tuturor celor patru roti undeva in jurul a 64 de cai putere.

Suzuki Alto Works de vanzareSuzuki Alto Works de vanzare

Nimeni nu isi mai aminteste in ziua de astazi timpul de care avea nevoie pentru a sprinta de la 0 la 100 km/h ori viteza maxima cu care se putea lauda modelul Suzuki Alto Works, insa de rezolvarea acestor mistere te poti ocupa si tu extrem de simplu.

Un exemplar al respectivei masini japoneze a fost scos recent la vanzare peste Ocean si asteapta cu nerabdare sa isi intalneasca noul proprietar. In cazul in care deja te intrebai, el a parcurs doar 30.000 de kilometri de la momentul fabricarii si pana in prezent.

Suzuki Alto Works de vanzare

In plus, aerul conditionat este complet functional, iar pentru momentele in care simti lipsa unui pasager... ei bine, acest Suzuki Alto Works iesit scos de pe linia de productie acum mai bine de doua decenii si jumatate ofera un sistem audio pe baza de casetofon.

Exista insa si o mare problema legata de masina japoneza cu motor turbo, tractiune integrala si potential de a fi transformata intr-un Tico sub acoperire. Si anume pretul care, asemeni starii generale si numarului de kilometri, face parte categoria "no comment": 9.900 dolari.

Suzuki Alto Works de vanzareSuzuki Alto Works de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (94) Poze Suzuki Alto Works de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2016