Il vinde la inceput de an. Multi spun despre el ca e cel mai tare M3 din istorie

Il vinde la inceput de an. Multi spun despre el ca e cel mai tare M3 din istorie
  • Un exclusivist BMW M3 CSL a fost scos de curand la vanzare
  • Nota de plata de achitat se ridica la 92.500 euro
  • Clientul va primi una dintre cele 1.383 unitati fabricate
Distribuie pe Facebook

Cumparatorul automobilului bavarez are nevoie de un buget serios in spate. In plus, la aceiasi bani gaseste cu mare usurinta un Porsche 911 aproape nou sau... alte modele din categoria sportivelor pur-sange.

BMW a produs pana acum cinci generatii ale modelului M3 si nu se va opri aici sau acum. Pentru ca bavarezii se pricep de minune la ceea ce fac, fiecare nou automobil de inalta performanta fiind primit cu bratele deschise si zambetul larg de clientii din intreaga lume.

Un bun exemplu in acest sens il reprezinta vechiul E46, care a "plusat" in 2003 cu o versiune CSL. A fost mult mai scumpa decat varianta normala, insa a meritat fiecare eurocent cerut in plus de compania din Munchen - atat prin prisma performantelor, cat si a exclusivitatii.

BMW M3 CSL din 2003

BMW M3 CSL din 2003

Vorbim de numai 1.383 unitati fabricate in total, nu doar mai puternice, ci si mai usoare comparativ cu modelul standard, lansat pe piata inainte cu vreo trei ani. Pe scurt, exact ce vrea sa auda clientul unei sportive: mai multi cai putere, dar mai putine kilograme.

De ce ne-am oprit in dreptul vechiului BMW E46 CSL? Nu doar ca multi spun despre el ca e cel mai tare M3 din istorie, ci si fiinda un astfel de exemplar a fost scos de curand la vanzare pe piata din Olanda, la un pret care certifica atractia publicului pentru aceasta versiune rara.

Nici mai mult, nici mai putin de 92.500 euro spera sa obtina proprietarul automobilului bavarez inmatriculat pentru prima oara in toamna lui 2003. Cumparatorul se alege in schimbul banilor dati cu o sportiva de 360 CP si 1.285 kg, cu tractiune spate si cutie cu padele.

Totodata, meniul oferit de respectivul BMW M3 CSL mai cuprinde si alte bunatati, precum numeroasele detalii exterioare si interioare din carbon. Intr-un final, modelul din cazul de fata ofera si cateva dotari de confort, clientul original pastrand climatizarea automata si sistemul audio.

BMW M3 CSL din 2003

BMW M3 CSL din 2003

BMW M3 CSL din 2003

BMW M3 CSL din 2003

BMW M3 CSL din 2003

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (41) Poze BMW M3 CSL din 2003
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2018