In loc sa-si cumpere noul Titan, a preferat sa-si transforme vechiul 240SX in pick-up. Isprava unui american neastamparat

In loc sa-si cumpere noul Titan, a preferat sa-si transforme vechiul 240SX in pick-up. Isprava unui american neastamparat
  • Un Nissan 240SX Pick-Up a fost scos la vanzare peste Ocean
  • Exemplarul cu pricina are aproape 200.000 de km la bord
  • Cientul sau va avea de scos din buzunare 4.300 de euro
Distribuie pe Facebook

Chiar daca modificarea unui Nissan 240SX nu mai surprinde pe nimeni in ziua de astazi, ei bine... cu aparitia unui exemplar transformat in pick-up nu te trezesti chiar in fiecare dimineata.

Este unul dintre cele mai cunoscute si, totodata, cele mai apreciate automobile de la Nissan. Motorul sau mare, greutatea redusa si tractiunea spate l-au transformat in favoritul tunerilor din lumea intreaga.

Rar se intampla sa dai peste un exemplar complet stock, majoritatea primind cel putin un nou set de jante. Exista insa si masini modificate cap-coada, unele dintre ele proiectate special pentru competitiile de drift.

In schimb, daca vine vorba despre acest 240SX - caci el reprezinta subiectul principal al randurilor anterioare, respectiv urmatoare, ei bine... este cat se poate de clar ca japonezul a luat-o pe un cu totul alt drum decat cel "normal".

Nissan 240SX Pick-UpNissan 240SX Pick-Up

Mai exact, proprietarul sau a ales sa-i inlocuiasca partea posterioara cu o bena, iar in locul rotilor de fabrica sa-i monteze unele numai bune pentru off-road. Toate piesele au ca sursa de provenienta compania Nissan.

Sub capota nu s-a intervenit in niciun fel, propulsia acestui 240SX Pick-Up fiind asigurata tot de o motorizare cu patru cilindri. Unitatea cu pricina lucreaza alaturi de o cutie manuala in cinci rapoarte.

De unde i-a venit americanului nastrusnica idee si de ce nu a optat in schimb pentru o camioneta get-beget, precum Titan, de exemplu, sunt intrebari care raman fara raspuns pentru moment.

Cert este ca ineditul Nissan 240SX Pick-Up se afla in cautarea unui nou proprietar, in pretul de 4.300 de dolari de fiind inclus si un rulaj de 199.558 de kilometri, conform anuntului de vanzare postat pe internet.

Nissan 240SX Pick-Up

Nissan 240SX Pick-Up

Nissan 240SX Pick-Up

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Nissan 240SX Pick-Up
mai multe