In primele 2 luni ale verii CNADNR se apuca sa reasfalteze o buna bucata din Autostrada A1 si din DN1

In primele 2 luni ale verii CNADNR se apuca sa reasfalteze o buna bucata din Autostrada A1 si din DN1
  • CNADNR a anutat ca anumite sectoare ale Autostrazii A1 si ale Drumului National 1 vor fi reasfaltate
  • Lucrarile se vor desfasura doar in timpul saptamanii
  • Lucrarile la DN1 se vor termina doar la finalul lunii iulie
Distribuie pe Facebook

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a declarat ca o buna portiune din Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, si a Drumului National 1, va fi supusa reasfaltarii in primele 2 luni ale verii.

Odata cu venirea verii, a concediilor si normal, a traficului infernal, CNADNR s-a gandit sa faca tuturor un cadou frumos, si sa incurce si mai mult traficul datorita lucrarilor care mai mult ca sigur ii vor incurca pe cei care tranziteaza unele dintre cele mai importante autostrazi si drumuri nationale din Romania.

Incepand cu luna iunie, anumite sectoare, cuprinse intre km 10 si km 83, ale Autostrazii A1 Bucuresti-Pitesti vor primi un covor nou de asfalt. Compania se va concentra in special pe zonele cuprinse intre km 10 si km 13, km 50- km 61 si km 76-km 83.

Pentru ca impactul asupra traficului sa fie cat mai mic, lucrarile vor avea loc doar in timpul saptamanii, de luni pana vineri, si vor impune restrictionarea traficului in functie de banda de circulatie supusa lucrarilor.

Daca va ganditi sa nu o luati pe autostrada, ci pe Drumul National 1 spre Ploiesti, ar trebui sa stiti ca nici aceasta alegere nu este una buna.

CNADNR a anuntat deasemenea ca si sectoarele cuprinse intre km 60+550 - km 70+000, km 75+800 - km 80+720 si km 82+800- km 87+000, Metro Ploiesti si localitatea Banesti, vor fi supuse unor lucrari mai ample.

Chiar daca se vor desfasura doar de luni pana joi, acestea vor fi finalizate abia la sfarsitul lunii iulie, in cel mai bun caz.

Tot pe Drumul National 1, compania nationala a inceput de curand montarea parapetelor metalice si ale celor din beton, pe sectorul de drum cuprins intre Pasajul inferior Baneasa si capatul rampei Otopeni a Pasajului superior peste Centura Bucuresti.

Distribuie pe Facebook
mai multe