Inca mai ai timp sa-i scrii Mosului. Bugatti a scos o noua gama de ceasuri din aur cu diamante

Inca mai ai timp sa-i scrii Mosului. Bugatti a scos o noua gama de ceasuri din aur cu diamante
  • Cinci versiuni
  • Aur si diamante
  • Se zice ca ar costa circa 463.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Constructorul francez de automobile a colaborat, din nou, cu Jacob&Co. pentru o gama exclusivista a ceasului Chiron Tourbillon. Acestea vor fi produse in editie limitata.

Masinile si ceasurile vor fi intotdeauna doua dintre cele mai mari slabiciuni ale majoritatii barbatilor. Cei pentru care banii nu sunt o problema pot acum sa aleaga unul dintre cele cinci ceasuri proaspat lansate de Bugatti in colaborare cu producatorul de lux Jacob&Co.

De fapt, vorbim despre niste versiuni si mai exclusiviste ale ceasului deja exclusivist Chiron Tourbillon.

Chiron Tourbillon

Asa cum ii spune si numele, ceasul este inspirat de hypercar-ul Chiron avand un vilbrochen si pistoane (in miniatura, desigur) functionale, un design asemanator cu cel al motorului W16, are chiar si un set de amortizoare care sustine tot ansamblul dar si doua "turbine".

In total, vorbim de 578 de piese aflate intr-o armonie perfecta si un mecanism tourbillon inclinat la 30 de grade.

Chiron Tourbillon

Noua gama include patru versiuni limitate: Rose Gold, Rose Gold cu diamante, White Gold si Sapphire Crystal, aceasta din urma putand fi comandata si intr-o nuanta de albastru. De aici cinci.

Chiron Tourbillon Rose Gold va fi replicat in doar 72 de bucati si este confectionat, asa cum ii spune si numele, din aur roz. De cealalta parte, 52 de clienti vor trebui sa se "bata" pentru un Rose Gold Diamond. Ambele vin cu bratara din cauciuc iar catarama difera: prima este din titan si aur roz iar cea de-a doua din aur roz decorat cu diamante.

Chiron Tourbillon

Cel de-al treilea este Chiron Tourbillon White Gold. Confectionat din aur alb acesta are nu mai putin de 391 de diamante albe si negre, curea din cauciuc si catarama din aur alb de 18 carate si incrustata cu 18 diamante.

Sapphire Crystal este facut dintr-un bloc solid de safir. Si in cazul sau, bratara este din cauciuc iar catarama din titan.

Chiron Tourbillon

Din pacate nu stim preturile dar un Chiron Tourbillon "obisnuit", care este limitat la 250 de exemplare, costa 250.000 de dolari. Potrivit zvonurilor, versiunea Rose Gold cu diamante ar costa circa 463.000 de dolari, dar nu este o informatie confirmata oficial.

Chiron Tourbillon

Chiron Tourbillon

Chiron Tourbillon

Chiron Tourbillon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Chiron Tourbillon
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 23 Decembrie 2020