Inca o motorizare pentru amatorii de consum redus. RENAULT MEGANE primeste un diesel de 1.7 litri cu 150 CP

Inca o motorizare pentru amatorii de consum redus. RENAULT MEGANE primeste un diesel de 1.7 litri cu 150 CP
  • Motorizare noua pentru Megane
  • Unitatea de 1.7 litri diesel dezvolta 150 CP
  • In Franta este disponibila si versiunea Megane Estate Limited
Distribuie pe Facebook

Constructorul francez de automobile anunta o noua motorizare diesel care isi va face aparitia in gama modelului Megane. Resursele propulsorului vor fi gestionate de o transmisie automata cu sase trepte si dublu-ambreiaj.

Renault a lansat actuala generatie Megane, a patra, in 2015 cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Un an mai tarziu, modelul compact a debutat pe piata cu dimensiuni ceva mai generoase decat predecesorul sau, cu cateva imbunatatiri de ordin tehnic si cu cel mai nou limbaj de design al producatorului din Hexagon.

Renault Megane Estate Limited

Megane este disponibil in trei versiuni de caroserie (hatchback, sedan si break) iar clientii pot alege dintr-o gama diversificata de propulsoare diesel si pe benzina. Cea mai noua intrare in aceasta gama este motorul diesel de 1.7 litri Blue dCi, care dezvolta 150 de cai putere si 340 Nm cuplu.

Unitatea cu patru cilindri vine alaturi de o transmisie automata cu sase trepte si dublu-ambreiaj. In aceste conditii, Megane hatchback atinge 100 de km/h in 9.3 secunde iar versiunea break (Estate) ajunge la aceeasi viteza in 9.5 secunde. Indiferent de caroseria aleasa, viteza maxima este neschimbata: 205 km/h.

Renault Megane Estate Limited

Constructorul francez de automobile declara pentru aceasta motorizare un consum mediu urban de 5.3 litri/100 de km, unul mediu extra-urban de 4.3 litri la fiecare 100 de km rulati si unul mediu mixt de 4.6 litri. Cantitatea emisiilor de CO2 este de 124 g/km. Toate valorile sunt conforme cu vechiul standard NEDC.

Pe piata locala din Franta, Renault lanseaza si versiunea Megane Estate Limited. Aceasta propune capace negre pentru oglinzi, geamuri spate cu aspect fumuriu, jante cu diametrul de 17 inch, embleme Limited pe praguri si pe aripi dar si cateva dotari premium standard, care de obicei sunt incluse pe lista de optionale.

Renault Megane Estate Limited

Intra aici sistemul de infotainment R-Link2 cu display de 7 inch, oglinzi pliabile electric, sistemul Lane Departure Warning si Excess-Speed Warning cu functia de recunoastere a semnelor de circulatie, sau faruri cu senzori de lumina. Aceasta varianta costa de la 24.900 de euro in sus.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Mai 2019