Inca o palma data haterilor. O Dacie este Masina Anului 2021 in Franta

Inca o palma data haterilor. O Dacie este Masina Anului 2021 in Franta
  • Inca o palma data haterilor: o Dacie este Masina Anului 2021 in Franta
  • Aceasta a reusit sa surclaseze competitia formata din nume precum Volkswagen, SEAT, Ford si chiar Peugeot
Distribuie pe Facebook

Aceasta a reusit sa surclaseze competitia formata din nume precum Volkswagen, SEAT, Ford si chiar Peugeot.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei luni si jumatate, chiar in prima parte a toamnei trecute, alaturi de noile Logan si Sandero Stepway, cea mai recenta generatie a gamei Dacia Sandero a reusit sa cucereasca, zilele acestea, un nou premiu extrem de important. Intr-o alta ordine de idei, subcompacta marcii cu sediul la Mioveni a fost recompensata cu trofeul Masina Anului 2021 de jurnalistii publicatiei franceze L'argus dupa ce a primit 49 de puncte din partea juriului.

A doua pozitie a clasamentului a fost ocupata de Ford Puma, la mare distanta, cu numai 35 de puncte, urmatoarele trei locuri fiind ocupate, in ordinea punctajelor obtinute, de produse precum Peugeot e-2008, cu 34 de puncte, SEAT Leon, cu 30 de puncte, si Volkswagen ID.3, cu doar 29 de puncte.

Cea mai noua generatie a gamei Dacia Sandero a reusit sa se impuna inclusiv la categoria destinata masinilor de oras, subcompacta producatorului de la Mioveni marcand astfel o dubla victorie in cadrul evenimentului Trophées L'argus 2021. Un deznodamant identic cu concluzia editiei din acest an a galei Car of the Year Awards organizata de publicatia britanica What Car?, unde gama disponibila in Romania la preturi de la 8.600 de euro a primit atat marele premiu, cat si la categoria sa.

Noile Dacia Sandero si Dacia Sandero Stepway

Noile Dacia Sandero si Dacia Sandero Stepway

Noile Dacia Sandero si Dacia Sandero Stepway

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (90) Poze Noile Dacia Sandero si Dacia Sandero Stepway
mai multe