Incepe programul RABLA pentru scaunele de masina destinate copiilor

Incepe programul RABLA pentru scaunele de masina destinate copiilor
Cel mai mare producator de accesorii si produse destinate copiilor mici, Chicco, a lansat un program de promovare de tip REMAT. Prin intermediul acestui program, cei de la Chicco spera la reinnoirea "parcului auto" de scaune destinate copiilor. Oricine aduce la un magazin Chicco un carucior sau scaun pentru copil vechi, primeste un voucher de 25% reducere.
Distribuie pe Facebook

Conform directorului Chicco in Romania, Ruxandra Burcea, citata de gandul.info, la noi in tara, din cauza situatiilor financiare precare ale familiilor cu nou-nascuti, un carucior sau scaun de masina este folosit in medie de 4 copii, aceste lucruri fiind transmisibile.

"Cărucioarele se dau mai departe la frate, la fin, la cumnat sau la prieten. În România, 80% dintre cărucioare sau scaune de maşină pentru copii sunt folosite de câte patru generaţii", a spus Ruxandra Burcea la o conferinţă.

Din pacate, numai 20% dintre copii se bucura de carucioare si scaune auto noi, cumparate de catre parinti direct din magazine. Si asta pentru ca pretul unui astfel de accesoriu indispensabil poate ajunge si la 4000 de lei.

Chicco vrea sa incurajeze vanzarea de scaune pentru masina noi prin prisma sigurantei. Conform oficialilor companiei, anual apar imbunatatiri si modernizari, iar scaunele vechi devin perimiate din punct de vedere tehnic.

Prin urmare, oricine aduce intr-unul din cele 9 magazine din toata tara un carucior sau scaun de copil vechi, primeste un voucher de reducere in valoare de 25% din urmatorul pachet de cumparaturi, indiferent de valoare. Adica daca cumperi de 1000 de Euro, primesti reducere 250 de Euro.

Carucioarele si scaunele aduse in acest sistem buy-back vor fi triate: cele care nu mai sunt sigure din punct de vedere tehnic vor fi distruse, iar cele utilizabile, vor fi donate persoanelor nevoiase pentru a spori siguranta copiilor mici.

chicco - rabla

Distribuie pe Facebook
mai multe