Infiniti vrea sa-si tripleze vanzarile in urmatorii 5 ani

Infiniti vrea sa-si tripleze vanzarile in urmatorii 5 ani
Infiniti, marca detinuta de Nissan, isi doreste un procent mult mai mare din piata mondiala de automobile premium. Astfel, pana in 2016 Infiniti vrea sa ajunga sa detina 10% din segmentul autovehiculelor de lux.
Distribuie pe Facebook
Planul producatorului japonez este unul cat se poate de ambitios, dat fiind ca pentru concretizarea lui ar trebui ca vanzarile Infiniti sa se tripleze, practic, de la 170.000 de unitati, in prezent, la circa 500.000, peste cinci ani.
In tara noastra, Infiniti este una dintre marcile care nu exceleaza la capitolul vanzari. O statistica recenta intocmita de Directia Regim Permise Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor a scos la iveala faptul ca in luna aprilie doar un singur autovehicul nou Infiniti a fost inmatriculat in Romania.
Liderul mondial in materie de masini premium este BMW. Audi se claseaza pe locul al doilea, iar Mercedez-Benz se multumeste cu locul trei.
Lexus, marca premium detinuta de Toyota, se bucura, de mai multi ani, de cele mai mari vanzari in acest segment, insa in randul jucatorii proveniti din Tara Soarelui Rasare.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2011