Inginer Ford: "Noul Bronco va avea un motor V6 de 325 de cai putere!"

Inginer Ford: "Noul Bronco va avea un motor V6 de 325 de cai putere!"
  • Un inginer Ford a vorbit despre noul Bronco
  • Acesta ar urma sa aiba un motor V6 EcoBoost
  • Echipa de creatie ar fi la al treilea studiu de design
Distribuie pe Facebook

Cele mai noi informatii despre viitorul Ford Bronco vin din partea unui inginer al brand-ului din Michigan. Acesta a dat cateva indicii despre gama de motorizari dar si despre design-ul exterior.

Noul Bronco este probabil cel mai asteptat model in randul amatorilor de off-road sau de SUV-uri in general. In ultima vreme au aparut fel de fel de imagini digitale cu acesta, sau diferite informatii, insa nimic oficial.

Constructorul american de automobile a pastrat foarte bine secretul pana acum cand un inginer, care a dorit sa ramana anonim, a dezvaluit cateva detalii interesante despre acest nou Bronco. Intai de toate, acesta sustine ca sub capota vom regasi un propulsor V6 EcoBoost care va transmite ambelor punti nu mai putin de 325 de cai putere.

Troller T4

In ceea ce priveste design-ul, oficialii sunt inca nehotarati astfel ca echipa de creatie s-ar afla la al treilea studiu de design. Dupa ce le-au fost prezentate primele doua, mai marii companiei le-au refuzat pe motiv ca semanau mult prea tare cu Jeep-ul Wrangler, principalul rival al lui Bronco.

Troller T4

Pentru a ne face totusi o idee, inginerul in cauza a declarat ca "Daca esti familiar cu Troller-ul, din Brazilia, acela este conceptul de baza, dar va arata ca o versiune cu patru usi a aceluia." Chiar daca pe vremuri cea mai populara varianta era cea cu doua usi, in ziua de azi "nu ar fi o piata pentru asa ceva," a mai spus acesta.

Troller T4

In rest, stim ca noul SUV al americanilor va fi construit pe platforma T6, la fel ca si modelul Ranger, si ca va fi asamblat la uzina principala din Michigan. Pentru a putea sustine productia celor doua modele, Ford ar urma sa investeasca peste 850 de milioane de dolari in modernizarea ei.

Troller T4

Ca o nota de final, noul Bronco ar putea avea o configuratie de tip "body-on-frame" si o suspensie extrem de performanta, care sa-l faca imbatabil pe teren accidentat. Cat despre momentul lansarii, cele mai multe zvonuri indica perioada 2019-2020, insa nu se stie o data concreta.

Sursa render: bronco6g

Distribuie pe Facebook
mai multe