Jaf in stil Fast and Furious: hotii au furat un Golf GTI din trenul care-l transporta la destinatie

Jaf in stil Fast and Furious: hotii au furat un Golf GTI din trenul care-l transporta la destinatie
  • Jaf ca-n filme in apropiere de Munchen
  • Hotii au furat un Golf GTI din tren
  • Automobilul nu a ajuns prea departe
Distribuie pe Facebook

Ce este drept, hot-hatch-ul german nu a reusit sa ajunga foarte departe. Ba dimpotriva: s-a oprit aproape instant intr-o bariera de protectie.

Descoperire surprinzatoare a Politiei din Germania. In dimineata zilei de 3 aprilie, autoritatile au fost chemate in apropiere de Munchen pentru o tentativa de furt. Mai multi hoti au incercat si chiar reusit sa dea jos un Volkswagen Golf GTI...

... dintr-un tren plin cu masini. Asa cum reiese insa si din fotografia data publicitatii, hot-hatch-ul cu motor turbo de doi litri si 245 de cai putere sub capota nu a ajuns foarte departe. Ba dimpotriva: s-a oprit numaidecat intr-o bariera de protectie.

Potrivit autoritatilor germane, respectivul Volkswagen Golf GTI nu a fost nici pe departe singurul automobil care a cazut prada hotilor. Odata ajunsi la fata locului, politistii au descoperit inclusiv doua vehicule lasate fara sistemul de infotainment.

La momentul de fata nu exista niciun fel de informatie cu privire la valoarea la care se ridica pagubele rezultate in urma acestei tentative de furt. Ce este drept, hot-hatch-ul cu motor turbo de doi litri si 245 de cai putere pare dauna totala.

VW Golf GTI furat din tren

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 9 Aprilie 2019