Jaguar ocupa primul loc in topul constructorilor de automobile

Jaguar ocupa primul loc in topul constructorilor de automobile
Jaguar se claseaza pe primul loc in industria producatoare de masini din Marea Britanie, conform ultimului studiu J.D. Power.
Distribuie pe Facebook
Jaguar, una dintre cele mai cunoscute marci din segmentul masinilor de lux la nivel global, s-a clasat pe primul loc, conform studiului realizat de prestigioasa companie J.D. Power, care a analizat indicatorii de satisfactie a posesorilor de automobile din Marea Britanie.
Studiul a fost efectuat pe un esantion de 18,000 de posesori de automobile, de minim doi ani, din Marea Britanie. Au fost analizate toate aspectele importante, cum ar fi performanta, design-ul, nivelul de confort, fiabilitatea, dar si nivelul de satisfactie al serviciilor post-vanzare.
In ceea ce priveste portofoliul de produse, modelul Jaguar XF s-a clasat pe locul doi, inregistrand o crestere de 15 locuri in doar 12 luni. Rezultatele din anul 2012 indica o evolutie notabila in materie de satisfactie client, fata de anul precedent, unde Jaguar s-a clasat pe locul trei.
Partenerul media al companiei J.D. Power in Marea Britanie este Revista What Car?. Editorul sef, Chas Hallett, a adaugat: " Aceasta este o recunoastere extraordinara pentru toti cei de la Jaguar. Acest studiu arata ca nivelul de satisfactie clienti pentru brandul Jaguar este unul ridicat, o realizare extrem de importanta pentru orice producator de masini".
" Este incredibil sa ai parte de asemenea recunoastere din partea clientilor, distinctie care evidentiaza devotamentul nostru pentru tot ce inseamna calitate, tehnologie si experienta a clientului, la cel mai inalt nivel. Este o onoare deosebita sa ne situam pe primul loc. Din pozitia in care ne aflam acum, vom investi si mai multa energie in mentinerea acestei performante", a declarat Adrian Hallmark, Global Brand Director Jaguar.
Grant McPherson, Director Operatiuni Jaguar Castle Bromwich, a adaugat: " Fiecare membru al echipei Castle Bromwich, incluzandu-i aici si pe furnizori, are ca scop depasirea asteptarilor clientilor nostri. Aceasta distinctie recompenseaza eforturile echipei de-a lungul anilor. Calitatea este chintesenta procesului de productie Jaguar si este incurajator sa constatam ca ne indreptam spre directia optima. "

Brandul Jaguar continua sa performeze pe piete globale, cu o crestere de 60% in China, inregistrata in anul 2011.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 5 Iunie 2012