Jeremy Clarkson si postul BBC, dati in judecata de producatorul lovit de Clarkson

Jeremy Clarkson si postul BBC, dati in judecata de producatorul lovit de Clarkson
  • Clarkson a lovit un producator in urma unei dispute verbale
  • Victima cere 152.000 de dolari daune morale
  • In 2016, Top Gear se va difuza din nou, cu alti prezentatori
Distribuie pe Facebook

La inceputul acestui an, a avut loc un incident nefericit si prostesc care a dus la sfarsitul emisiunii auto Top Gear. Atunci, un producator a fost lovit de Jeremy Clarkson pe un motiv pueril si prostesc: mancarea din platou nu era buna. De atunci, drumurile prezentatorilor s-au despartit de cel al emisiunii, iar abia acum incep reglarile legale...

Atunci cand Jeremy Clarkson l-a lovit pe Oisin Tymon pe motiv ca mancarea de catering de la o filmare nu era acceptabila, lovitura ce a survenit in urma unei dispute aprinse, cei de la BBC l-au dat afara pe Clarkson. Odata cu el insa au plecat si ceilalti doi prezentatori, Richard Hammond si James May, trioul urmand sa prezinte un show auto pe Amazon Prime, doar pentru telespectatorii care platesc in plus... In schimb, emisiunea Top Gear se va relansa in 2016, prezentata de Chris Evans si... alti doi prezentatori, momentan incerti.

Dupa scandalul urias, apele s-au limpezit putin, fiecare vazandu-si de drumul sau. Ulterior, producatorul emisiunii Top Gear a plecat si el, revenind zilele acestea cu o veste interesanta. Oisin Tymon da in judecata postul BBC, dar si pe Jeremy Clarkson, pe motiv de "discriminare rasiala si violente personale", proces in cadrul caruia cere daune de 152.353 dolari. Destul de putin, daca ne gandim ca pentru lovituri si injurii ar fi putut sa primeasca din partea unui asemenea post TV si a unei vedete milionare cum este Clarkson, mult mai multi bani... Cu alte cuvinte, victima a fost decenta in cererile facute la proces.

Chiar daca imediat dupa incident, producatorul care s-a ales doar cu buza sparta in urma pumnului marca Jeremy, a decis sa nu faca plangere la politie impotriva prezentatorului, se pare ca ulterior s-a razgandit. Desi nu a avut nevoie de spitalizare sau interventii serioase, Oisin a spun ca ulterior a devenit o victima a fanilor emisiunii care l-au considerat "turnator". Mai mult, desi nu este clar, se pare ca oficialii BBC, ca sa scape complet de acest scandal, i-au inlesnit lui Oisin pierderea locului de munca, de unde si acuzatia de discriminare.

Nu stim ce se va intampla mai departe, dar cu siguranta vom mai auzi despre acest caz. Pana atunci insa, asteptam sa vedem in 2016 cum arata noua versiune Top Gear si daca emisiunea prezentata de cei 3 protagnosti care au lucrat la BBC este pe masura asteptarilor.

Distribuie pe Facebook
mai multe