Jeremy Clarkson, suspendat dupa un pumn 'acordat' unuia dintre producatorii Top Gear

Jeremy Clarkson, suspendat dupa un pumn 'acordat' unuia dintre producatorii Top Gear
  • Prezentatorul are 54 de ani
  • El prezinta emisiunea Top Gear din 1988
  • A fost demarata o ancheta interna la BBC
Distribuie pe Facebook

Duminica urmatoare era programat episodul cu numarul 8 din sezonul 22 al celei mai celebre emisiuni auto din lume, Top Gear. Insa acesta nu va fi difuzat momentan, din cauza ca prezentatorul principal, celebrul Clarkson, a fost suspendat din functie.

Conform ultimelor vesti venite din Marea Britanie, prezentatorul emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson, a fost suspendat din functie si episodul care urma sa fie difuzat duminica a fost amanat. Se pare ca motivul acestui scandal este atitudinea agresiva a lui Clarkson fata de unul dintre producatori, caruia sursele spun ca i-ar fi dat un pumn din cauza serviciilor proaste de catering din platou.

Daca ne luam dupa comunicatul BBC initial, Clarkson a fost suspendat in urma unei altercatii cu un producator si conducerea postului a inceput o investigatie interna, drept urmare cele 3 episoade ramase au fost amanate pe termen nedeterminat. In plus, BBC a mentionat ca nu doreste sa faca alte comentarii suplimentare despre acest incident.

Jeremy Clarkson nu este la primul incident de acest fel. In ultimii ani, el a mai avut altercatii diverse chiar cu diverse persoane din BBC, dar si in urma comentariilor tendentioase cu tenta rasista din cadrul emisiunii Top Gear. Mai mult, se pare ca nu de putine ori el i-a influentat pe producatori si acestia i-au acceptat unele probe sau chiar arogante care au dus la conflicte, asa cum a fost si cazul recent din Argentina, unde, din cauza unui numar de inmatriculare care trimitea la razboiul Anglia-Argentina pentru insulele Falkland, echipa emisiunii a fost huiduita si alungata de localnici cu pietre.

Nu avem dubii ca Jeremy a lasat si de aceasta data profesionalismul la o parte si a scos badarania la iveala. Dar, in ciuda nesimtirii pe care o arata in repetate randuri prezentatorul, emisiunea Top Gear ar avea de pierdut daca il scot din trioul Hammond, May, Clarkson. De altfel, fanii emisiunii au semnat deja o petitie care a strans peste 170.000 de semnaturi, aratandu-si sustinerea pentru Clarkson.

Clarkson

Distribuie pe Facebook
mai multe