Jeremy Clarkson vs. producator: abuz verbal 20 de minute si 30 de secunde fizic

Jeremy Clarkson vs. producator: abuz verbal 20 de minute si 30 de secunde fizic
  • Disputa a avut loc pe 10 martie
  • Clarkson poate fi inlocuit de Chris Evans
  • Un post american doreste sa-l angajeze
Distribuie pe Facebook

Dupa ce s-au speculat diverse zvonuri despre agresiunea facuta de Jeremy Clarkson asupra unui producator Top Gear, acesta a fost suspendat. Pana acum insa, nu se stiau date oficiale. Dar investigatia celor de la BBC a fost finalizata azi si concluzia nu este una inbucuratoare pentru prezentator.

UPDATE ora 14:30 - CBS si Sky News au confirmat ca Jeremy Clarkson a fost oficial concediat.

Jurnalistii englezi de la The Telegraph sunt de parere ca azi este ziua decisiva pentru Jeremy Clarkson. De fapt, azi, miercuri, 25 martie 2015, este ziua in care Clarkson va fi concediat oficial de catre directorul postului de stiri BBC. Asta dupa ce investigatia care s-a intins pe o perioada de peste 15 zile a concluzionat cateva aspecte destul de triste.

Conform raportului oficial citat de The Telegraph, Clarkson l-a abuzat verbal vreme de 20 de minute pe Oisin Tymon (foto jos), dupa care 30 de secunde l-a abuzat fizic. Nu sunt oferite mai multe detalii, dar putem banui o cascada de 20 de minute de injuraturi specifice lui Clarkson, urmata de cateva palme, cel mai probabil... Oricum, acuzatiile sunt extrem de grave, mai ales ca discutam de unul din cele mai respectate posturi de televiziune din lume, iar numele celui implicat este si el rasunator.

Otis

Cei de la BBC vor lua astazi decizia finala, care este fara indoiala aceea de a-l concedia pe Clarkson. Adica acesta nu va mai avea nicio legatura cu Top Gear de acum inainte. Nu se stie ce decizie vor lua colegii sai de platou, adica James May si Richard Hammond, adica daca vor continua sau nu prezentarea emisiunii fara Jeremy, insa pana acum cei doi si-au aratat sustinerea fata de acesta si au spus ca nu doresc sa filmeze fara el.

Lord Hall, directorul BBC, va face anuntul oficial in cursul zilei de azi. Insa tot el a mentionat numele lui Chris Evans, un personaj de televiziune si unul din cei mai mari colectionari de masini din Marea Britanie, care detine, printre altele, si un Ferrari 250 GTO in valoare de peste 15 milioane de Euro. El a fost de cateva ori si invitatul lui Jeremy Clarkson pe celebra canapea si, in ciuda averii colosale, se pare ca are sanse sa devina noul prezentator al emisiunii Top Gear. Momentan, acestea sunt doar zvonuri.

Ultimele episoade din sezonul 2015 ale emisiunii vor fi in cele din urma difuzate pe BBC2, conform oficialilor postului britanic. Dar mai departe, viitorul acestui show cu automobile indragit in toata lumea, care ii aduce postului peste 50 de milioane de lire sterline anual, ramane incert.

Distribuie pe Facebook
mai multe