Jocul GranTurismo 6 s-a lansat si in Romania

Jocul GranTurismo 6 s-a lansat si in Romania
  • Gran Turismo 6 ofera entuziastilor cea mai captivanta experienta auto a anului
  • GT6 ofera 1200 de masini si 37 de circuite
  • Jocul poate fi cumparat in magazine de pe 6 decembrie
Distribuie pe Facebook

Cel mai popular joc pentru consola cu autoturisme a ajuns la cea de-a 6-a generatie. GranTurismo 6 abia s-a lansat in Romania, simultan cu restul lumii. Cel mai realist simulator ofera o gama larga de masini, dar si cele mai celebre piste pe care amatorii de jocuri pot sa experimenteze pilotajul virtual.

Sony Computer Entertainment Europe lanseaza in Romania in acelasi moment cu lansarea mondiala, cel mai recent titlu al francizei Gran Turismo, GT6, disponibil in mod exclusiv pe platforma Playstation.

Pentru a sarbatori cei 15 ani de existenţa a seriei Gran Turismo, dezvoltatorii de la Polyphony Digital Inc. si-au propus sa creeze cel mai realist si mai cuprinzator simulator de curse aparut pentru console. Astfel, GT6 incorporeaza un motor fizic care reda in mod veridic experienţa de sofat, o colectie uimitoare de peste 1.200 de autoturisme si 37 de piste de curse, inclusiv sapte noi amplasamente celebre precum Circuitul silverstone, Mount Panorama din Australia si Ascari Race Resort din spania.

"Este incredibil ce am atins in cei 15 ani de când a aparut primul joc Gran Turismo, dar nu putem spune ca ne-am oprit din procesul de inovare", declara Kazunori Yamauchi, creatorul seriei Gran Turismo si presedintele Polyphony Digital Inc. "Ne-am dorit ca Gran Turismo sa reprezinte un nou tip de joc de curse, care sa se concentreze pe realism si, astfel, sa-i inspire pe entuziastii de automobilsim din intreaga lume. Evoluţia incredibila a seriei este cel mai important factor care motiveaza Polyphony pentru a-si continua eforturile de a redefini siț rafina in permanenta genul simulatoarelor de curse".

Gran Turismo 6 ofera cea mai completa si extinsa experienta de racing disponibila la ora actuala in cadrul unui joc video. Dintre cele mai importante noutaţi aduse de joc, amintim:

Un „garaj” impresionant de autoturisme – GT6 include in total peste 1.200 de masini, dintre care 120 nu au mai fost prezente in iteraţiile anterioare ale seriei. Mai mult, fanii se pot astepta la extinderea selecţiei de automobile dispnobile, cu modele de strada, masini istorice dar si bolizi de curse, precum cei utilizaţi in cadrul FIA GT3, a seriei Le Mans sau in Nascar. Pentru o experienta inedita, fanii pot debloca un eveniment special, care le va permite sa conduca vehiculul selenar Lunar Rover.

Circuite faimoase – Gran Turismo continua sa recreeze cele mai spectaculoase piste din lume indiferent, adaugând noi circuite reale precum silverstone, Ascari Race Resort, Goodwood Hillclimb, Willow springs International Raceway, Brands Hatch, circuitul australian Bathurst Mount Panorama, dar si creaţii originale precum Gran Turismo Arena, Matterhorn si o varianta revizuita a Apricot Hill Raceway.

Gameplay online – Jucatorii Gran Turismo 6 vor putea concura online si comunica simultan cu alţi gameri din intreaga lume, folosind spaţii online dedicate. Mai mult, printr-o actualizare viitoare, comunitatea va putea comunica si prin intermediul propriilor dispozitive mobile.

GranTurismo 6

Cea mai recenta tehnologie pentru o experienta incredibila – Pentru a oferi fanilor cea mai completa experienta GT de pâna in prezent, jocul beneficiaza de un nou motor fizic, conceput in parteneriat cu producatorul de anvelope Yokohama si cu expertii in suspensii auto de la KW.

O noua interfata – Interfata jocului a fost regândita pentru a face meniurile din Gran Turismo 6 mai usor navigabile.
Actualizari regulate ce vor imbunatati si extinde experienta Gran Turismo 6 – inca din ziua lansarii, Gran Turismo 6 va oferi utilizatorilor o experienta incredibila, insa, chiar si in aceste conditii, producatorii doresc sa integreze noi elemente ce vor fi oferite prin intermediul unor actualizari regulate (DLC – downloadable content), adaugând astfel noi caracteristici, functii, masini, piste.

Conducand viitorul: Vision Gran Turismo – Polyphony Digital a incheiat parteneriate cu 28 dintre cliderii industriei auto, pentru a crea noi autoturisme sub initiativa Vision Gran Turismo. Printre gigantii industriei automobilistice se numara: Alfa Romeo, Alpine, Aston Martin, Audi, Bertone, BMW, Daihatsu, Ford, GM, Hyundai, Honda, Infiniti, Italdesign, Jordan, Lamborghini, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nike, Nissan, Peugeot, subaru, sRT(Chrysler), Tesla, Toyota, Volkswagen, Zagato.

GT Academy: 5 ani de succes – In 2008 am lansat acest concept revoluţionar, pentru a oferi celor mai buni gameri sansa de a deveni piloti in circuite reale. De atunci, GT Academy a consacrat noi campioni in domeniu si a devenit un program de succes, care va continua si cu GT6.
BMW M4 Coupé va fi recreat in Gran Turismo®6 – Noul autoturism, ce pâna acum a fost prezentat sub forma de concept sau sub forma camuflata, va deveni disponibil anul viitor. insa, multumita colaborarii dintre Polyphony Digital si BMW M GmbH, Gran Turismo 6 va include o versiune fidela a M4 Coupé, care va fi oferita jucatorilor prin intermediul unei actualizari gratuite (DLC), care va aparea la scurt timp dupa lansarea jocului.

Red Bull X series, dezvaluita – Colaborarea cu Red Bull, prezentata odata cu lansarea Gran Turismo 5, va deveni mai strânsa in GT6 prin intermediul a includerii in joc a trei noi masini Red Bull: X2014 Fan car (X2014/F), Red Bull X2014 standard car (X2014/s) si Red Bull X2014 Junior car (X2014/J). Acestea au fost realizate de catre Polyphony Digital Inc. impreuna cu Adrian Newey, Chief Technical Officer al Red Bull Racing.

Distribuie pe Facebook
mai multe