L-a cumparat de nou, insa nu l-a condus nici macar o singura data. Acum il vinde cu doar 20 km in bord

  • Un Focus RS500 cu doar 20 km se vinde acum la licitatie
  • Modelul celor de la Ford ofera un 2.5 turbo de 350 CP
  • Costul cu achizitia se ridica momentan la 25.000 euro
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele numai 500 de exemplare ale editiei Ford Focus RS500 a fost scos zilele acestea la licitatie in Olanda. Automobil respectiv impresioneaza in special prin numarul redus de kilometri din bord: 20.

Inainte de a pune capat productiei vechiului Focus RS, Ford a lansat pe piata si o versiune cu 350 CP sub capota a compactei sale. Este vorba despre celebra varianta limitata Focus RS500, comercializata in doar 500 de exemplare.

Ford Focus RS500 de vanzare

Ford Focus RS500 de vanzare

Pe langa motorizarea 2.5 turbo mai puternica, respectiva editie speciala a mai primit si o folie negru mat pentru caroseria in trei portiere, plus un set de jante cu design multispita. La randul lor negre, daca mai era nevoie de precizat.

Dupa cum spuneam si anterior, numai 500 astfel de masini exista in intreaga lume, una dintre acestea fiind scoasa de curand la licitatie. Vorbim despre un automobil nou-nout, daca luam in considerare numarul redus de km din bord: 20.

Vanzarea exemplarului 310 se va incheia in sase zile, respectivul Ford Focus RS500 reusind sa atraga pana la momentul de fata 23 de oferte diferite. Cea mai mare de pana acum se ridica la 25.000 de euro, insa pretul final ar putea fi dublu.

Ford Focus RS500 de vanzare

Ford Focus RS500 de vanzare

Ford Focus RS500 de vanzare

Ford Focus RS500 de vanzare

Lansat pe piata in urma cu aproximativ patru ani, actualul Focus RS schimba complet povestea compactei de la Ford. Este primul model din aceasta serie disponibil in compania unui sistem de tractiune integrala.

In acelasi timp, generatia cu numarul trei a modelului german de inalta performanta gazduieste in compartimentul motor un benzinar nou-nout. Un 2.3 Ecoboost de provenienta Mustang, dar cu 350 CP sub capota.

Asa se face ca, pentru prima oara in cariera lui, concurentul lui Volkswagen Golf R reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in mai putin de 4.7 secunde. Cu toate ca nu dispune de o cutie cu dublu ambreiaj.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Ford Focus RS500 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 9 August 2018