L-a facut K.O dupa ce i-a calcat in picioare Lamborghini-ul de peste 300.000 de euro. Uite aici momentul

L-a facut K.O dupa ce i-a calcat in picioare Lamborghini-ul de peste 300.000 de euro. Uite aici momentul
  • I-a fost calcata in picioare masina de peste 300.000 de euro
  • Motivul este necunoscut
  • Aventurierul a fost lasat lat la final
Distribuie pe Facebook

Sa zicem ca iti cumperi masina visurilor tale, un Lamborghini Aventador SV de peste 300.000 de euro. Intr-o zi pe cand te bucuri de ea, te trezesti ca cineva de pe strada iti calca bijuteria in picioare, la propriu. Ce faci? Ei bine, uite ce-a facut un american.

Internetul este plin de clipuri video cu oameni nervosi care isi descarca furia pe proprietarii de supercar-uri, insa de cele mai multe ori actiunea se termina dupa ce acestia din urma sunt injurati sau cel mult, scuipati.

Tipul acesta din San Francisco a dus lucrurile la un alt nivel si a calcat in picioare, la propriu, un Lamborghini Aventador SV. Proprietarul a privit neputincios prima parte a scenei, insa aventurierul nostru s-a intors pentru inca o incercare de a escalada supercar-ul italian. Numai ca de aceasta data soferul a fost pe faza si l-a trantit la pamant.

Nu stim motivul pentru care acest Aventador a fost calcat in picioare, dar ce-i drept ca dupa un schimb de replici, cel de jos a lesinat fara sa se vada din clip vreo lovitura care sa-l fi lasat inconstient. Poate nu am observat-o noi, tocmai de aceea urmareste cele doua video-uri de mai jos, sa vezi intreaga actiune.

Distribuie pe Facebook
mai multe