Lucrarile la noile parcari subterane din centrul Capitalei ar putea debuta in aceasta toamna

Lucrarile la noile parcari subterane din centrul Capitalei ar putea debuta in aceasta toamna
Lucrarile la cele trei noi parcari din centrul Capitalei ar putea incepe in toamna acestui an, imediat dupa inaugurarea celei de la Universitate.
Distribuie pe Facebook
Este vorba despre parcarile din strada Edgar Quinet, din spatele Spitalului Coltea si din Piata Valter Maracineanu, anuntate de Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, inca inainte de alegerile din iunie.
Oprescu spune ca lucrarile ar putea debuta chiar in aceasta toamna, daca si conditiile meteo vor fi favorabile. Edilul bucurestean a declarat ca autorizatiile de constructie sunt deja in curs de elaborare, iar parteneriatele public-private au fost semnate.
Parcarea din Piata Edgar Quinet va avea o capacitate de 380 de locuri, termenul sau de finalizare fiind semestrul doi din 2013. Doi ani mai tarziu va fi gata si parcarea subterana de la Coltea, care va putea gazdui 420 de vehicule.
In ceea ce priveste finalizarea lucrarilor la parcarea din Piata Valter Maracineanu, ea se va face undeva in primul trimestru din 2015. Capacitatea acestei parcari va fi de 242 de locuri.
Distribuie pe Facebook
mai multe