Lumea se inghesuie sa il cumpere. Polestar are deja 500 de comenzi ferme pentru coupe-ul hibrid cu 1000 Nm cuplu

  • Polestar a primit 500 de comenzi pentru coupe-ul hibrid
  • Va fi lansat pe piata anul viitor
  • Costa 155.000 de euro pe teritoriul Europei
Distribuie pe Facebook

Constructorul suedez de automobile a anuntat ca are deja 500 de comenzi ferme pentru noul Polestar 1 si ca cele mai multe au venit de la clienti din Statele Unite ale Americii si Canada. Coupe-ul hibrid poate fi comandat si in anumite piete din Europa.

Noul Polestar 1 este fara indoiala una dintre cele mai interesante masini care urmeaza sa fie lansate pe piata anul viitor.

Coupe-ul, primul model al brand-ului Polestar de cand a devenit de sine-statator, este de fapt un hibrid dezvoltat pe platforma Scalable Platform Architecture (SPA) si are un motor pe benzina de 2.0 litri si 343 de cai putere si doua unitati electrice de 218 cai. Cel mai impresionant este cuplul de 1.000 de Nm dar si faptul ca in regim 100% electric are o autonomie de 150 de kilometri.

Polestar 1

Compania suedeza a inceput deja testele in cele mai dificile conditii de pe Pamant, iar intre timp a publicat si pretul: 155.000 de euro pe teritoriul Europei, cu un avans de 2.500 de euro.

Polestar 1

Partea proasta este ca Polestar 1 este disponibil numai pe anumite piete, cum ar fi China, SUA, Suedia, Germania, Norvegia, Olanda, Finlanda, Marea Britanie, Danemarca, Spania, Franta, Portugalia, Polonia, Italia, Austria, Elvetia, Belgia si Canada.

Polestar 1

Acest lucru nu i-a descurajat insa pe clienti, avand in vedere ca pana acum peste 7.000 de persoane si-au manifestat interesul pentru acest model iar Polestar a primit 500 de comenzi ferme, in special din SUA si Canada.

Polestar 1

In caz ca nu stiai, sau pur si simplu ai uitat, Volvo a transformat anul trecut brand-ul Polestar intr-unul de sine statator cu intentia de a lansa numai modele hibride si electrice. Un coupe care arata asa si dezvolta 1.000 de Nm cuplu este un inceput bun, credem noi.

Polestar 1

Polestar 1

Polestar 1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Polestar 1
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2018