Mai tare decat un Volkswagen Golf? Uite cum se conduce noua Skoda Scala

Mai tare decat un Volkswagen Golf? Uite cum se conduce noua Skoda Scala
  • Acesta e primul test video cu noua Skoda Scala
  • Masina ceha are ca principal concurent Volkswagen Golf
  • Preturile pentru Romania pornesc de la 15.415 euro
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, compacta producatorului auto ceh porneste de la 15.415 euro. Varianta de top, in schimb, pleaca de la 16.716 euro.

Anuntata inca de la sfarsitul anului trecut si disponibila deja la vanzare inclusiv pe piata din Romania, noua Skoda Scala a intrat de curand in 'gura' jurnalistilor. Proiectata pentru a concura impotriva unor modele precum Volkswagen Golf, compacta producatorului auto ceh a fost testata mai intai de britanici.

Cum s-a descurcat si ce impresii a facut aceasta vom afla chiar din urmatorul material video, nu inainte insa de a mai face cateva precizari cu privire la masina care inlocuieste esecul cunoscut de intreaga Europa sub denumirea de Rapid.

Noua Skoda Scala, dupa cum precizam si anterior, este comercializata pe piata locala la preturi incepand de la 15.415 euro, TVA inclusiv. Varianta de top pleaca de la 16.716 euro, suma care se traduce prin climatizare automata, display central cu diagonala de opt inch si... geamuri electrice fata/spate in standard.

In ceea ce priveste gama de motorizari, compacta producatorului auto ceh pune la bataie - la momentul de fata, doar doua propulsoare mari si late: un 1.0 TSI de 115 CP, la care se adauga un 1.6 TDI cu exact aceeasi putere maxima sub capota.

Ulterior, noua Skoda Scala va fi comercializata si in alte configuratii insa, pana atunci, iata ce 'ofera' concurentul modelului Volkswagen Golf. Din aproape toate punctele de vedere, mai mult sau mai putin importante, in materie de design, calitate a materialelor interioare si, principalul punct de interes, dinamica.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 11 Aprilie 2019