Mai voia o sticla de vin. Un rus a furat un vehicul blindat si a intrat cu el intr-un magazin, in goana dupa alcool

Mai voia o sticla de vin. Un rus a furat un vehicul blindat si a intrat cu el intr-un magazin, in goana dupa alcool
  • Rusul a furat vehiculul blindat dintr-un poligon
  • A traversat o padure
  • A distrus mai multe masini dupa ce a intrat in oras
Distribuie pe Facebook

Un rus, care initial luase prea multe sticle de vin sau votca la bord, a furat un vehicul blindat dintr-un poligon si a intrat cu el intr-un magazin dintr-un oras de langa granita cu Finlanda. De aici, omul nostru a mai furat o sticla de vin inainte sa fie arestat de politisti.

Ce faci atunci cand iti e pofta pe o sticla de vin? Mergi la magazin si cumperi una, nu (asta daca nu ai deja prin casa)? Ei bine, si noi am fi de acord cu tine, insa un barbat din Rusia s-ar putea sa nu fie de acord cu noi. Cel putin la partea cu mersul.

Omul nostru, aburit deja de vaporii alcoolului, s-a trezit ca ar mai bea ceva, asa ca s-a dus intr-un poligon de langa orasul Apatity, de unde a furat un vehicul blindat (da, ai citit bine). Potrivit celor de la Reuters, acesta a traversat mai apoi o padure si a ajuns in oraselul cu circa 60.000 de locuitori aflat la o distanta nu chiar atat de mare de granita cu Finlanda.

De-abia aici incepe partea cu adevarat interesanta. Dupa ce a distrus mai multe masini, rusul de pana in 30 de ani a intrat cu vehiculul blindat in fatada de sticla a unui magazin. Martorii au declarat ca acesta a iesit pe trapa senilatului, a aruncat o privire imprejur, s-a dat jos si mai apoi a intrat in magazin de unde a iesit nestingherit cu o sticla de vin in mana.

Intr-un final, politistii au ajuns la fata locului si l-au arestat pe pofticios insa jurnalistii ajunsi la fata locului au declarat ca localnicii nu pareau deloc surprinsi de ceea ce s-a intamplat cu numai cateva momente in urma.

Distribuie pe Facebook
mai multe