Mani Gyenes si Mihai Marinescu, salt de la 3.000m altitudine alaturi de campionul mondial Alex Nicolau

Mani Gyenes si Mihai Marinescu, salt de la 3.000m altitudine alaturi de campionul mondial Alex Nicolau
Distribuie pe Facebook

Aflati intr-o pauza competitionala, Alex Nicolau (Andi - parasutistul) campion mondial la parasutism - juniori la precizia aterizarii, Emanuel Gyenes (Mani - motociclistul), castigator al raliului Dakar clasa Maraton si Mihai Marinescu (Beu - pilotul de monoposturi), cel mai rapid roman pe circuit, au decis sa descopere asemanari intre motorsport si parasutism, dar si cota adrenalinei pe care fiecare dintre aceste sporturi o atinge. Proiectul s-a desfasurat la inceputul saptamanii pe aerodromul Aurel Vlaicu - Clinceni, iar din pricina vremii caniculare saltulurile au fost efectuate "doar" de la 3.000 m altitudine.

Pentru Mani Gyenes aceasta este altitudinea la care in Dakar-ul din America Latina sunt situatii in care trebuie sa se pregateasca pentru startul unei probe speciale din Anzi.

Daca ar fi sa transpunem cei 3.000 m pe lungime, in cariera lui Mihai Marinescu ar insemna lungimea aproximativa a unui tur de pista pe circuitul Brands Hatch (Marea Britanie) unde a si castigat o cursa in actualul sezon al Formulei 2.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 23 August 2012