Masina care intoarce mai multe capete ca un Ferrari. Toata lumea se intreaba ce marca e

Masina care intoarce mai multe capete ca un Ferrari. Toata lumea se intreaba ce marca e
  • Subaru SVX e cea mai ciudata masina vanduta in anii '90
  • Japoneza vine cu o caroserie desenata de Giorgetto Giugiaro
  • Sub capota se ascunde o motorizare cu sase cilindri
Distribuie pe Facebook

Cea mai ciudata masina vanduta in anii '90? Probabil SVX, cu care marca Subaru a incercat sa impace si capra, si varza.

Nu multi isi mai aduc aminte astazi de Subaru SVX, probabil cea mai ciudata masina vanduta in anii '90. Lansata pe piata in urma cu aproape trei decenii, japoneza in doua portiere a reusit sa impresioneze o lume intreaga.

In special cu partea estetica, o creatie a celebrului Giorgetto Giugiaro. Nici celelalte aspecte nu au fost insa neglijate - de exemplu, sub capota se ascunde un motor aspirat cu sase cilindri, care produce undeva in jurul a 230 CP.

Spre deosebire de marea majoritatea a japonezelor de la vremea respectiva, Subaru SVX a fost oferit exclusiv in compania unei cutii automate. Un sistem de tractiune integrala completeaza fisa cu specificatii tehnice.

Un alt punct forte al ciudatei masini are stransa legatura cu dotarile de siguranta alaturi de care aceasta era livrata. Pe langa banalele airbag-uri, pe lista echipamentelor disponibile s-au strecurat si centurile... automate.

Desigur, nu trebuie sa crezi nimic din cele spuse de noi anterior. E suficient sa urmaresti materialul video de mai jos si te vei convinge cu siguranta de ce spunem ca Subaru SVX intoarce mai multe capete ca un Ferrari.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 6 Februarie 2019