Masina care le da peste nas celor care nu vor sa auda de diesel. Cu un singur plin faci pana la 1.800 de kilometri

Masina care le da peste nas celor care nu vor sa auda de diesel. Cu un singur plin faci pana la 1.800 de kilometri
  • Masina care le da peste nas celor care nu vor sa auda de diesel
  • Cu un singur plin faci pana la 1.800 de kilometri
Distribuie pe Facebook

1.800 de kilometri cu un singur plin de carburant? Nu este niciun fel de gluma sau exagerare, asa cum reiese si din urmatorul film.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sapte ani si disponibila - aparent, pana in 2022, cea de-a sasea generatie a legendarului model comercializat de BMW sub denumirea de Seria 7 si-a intampinat cumparatorii, de-a lungul carierei sale, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de compania bavareza la dispozitia clientilor sai s-a regasit - oarecum inutil de adaugat, si o savoare vanduta sub indicativul 730d, alaturi de un diesel cu sase cilindri in linie si capacitatea de 3.0 litri.

Despre varianta cu circa 265 de cai putere si 620 de Newton-Metri sub capota este vorba, daca mai trebuia cumva precizat, si in urmatorul material video, proprietarul unui astfel de exemplar pornind de curand, chiar pe parcursul zilelor trecute, intr-o calatorie extrem de lunga, din capitala Angliei si pana in Madrid, in incercarea de a afla autonomia maxima a limuzinei mentionate anterior, care sprinteaza de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 6.1 secunde. Raspunsul: undeva in jurul a 1.800 de kilometri, se pare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 10 August 2022