Masina de familie mai ciudata ca asta nu exista. Sunt doar cateva mii in lume, iar una e de vanzare

  • Un nonconformist Renault Avantime e de vanzare in Olanda
  • Automobilul din 2003 ofera o motorizare cu sase cilindri
  • Costul de achizitie se ridica la suma de 30.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare aspirata cu sase cilindri in V si capacitatea de 2.946 de centimetri cubi dezvolta o putere maxima de 207 cai.

A fost lansata pe piata la inceputul decadei anterioare si a uimit o lume intreaga cu reteta sa atipica. Vorbim despre prima si singura generatie a monovolumului Renault Avantime, probabil cea mai ciudata masina de familie din cate exista.

Cu o caroserie in numai trei portiere si un design nonconformist, creatia francezilor nu a reusit sa atraga foarte multi clienti; ba dimpotriva: productia a durat doar doi ani, in perioada 2001 - 2003, si nu a atins nici macar 10.000 de exemplare.

Una dintre masinile care au fost suficient de norocoase pentru a vedea lumina zilei a pornit de curand in cautarea unui nou proprietar, respectivul Renault Avantime plusand cu un exterior finisat in doua culori contrastante. Verde si argintiu.

In ceea ce priveste departamentul interior, monovolumul companiei franceze mizeaza - iar acum ne referim exclusiv la exemplarul din cazul de fata, scos la vanzare in Olanda - pe o tapiterie din piele neagra, cu diferite suprafete din bej.

Pentru ca meniul sa fie complet, masina din anul 2003 a primit o motorizare V6, de trei litri si 207 cai putere. O alta veste buna consta in faptul ca acest Renault Avantime nu a parcurs decat 19.000 de kilometri pana la momentul de fata.

Echiparea standard a ineditei creatii de origine franceza cuprinde cutie automata cu sase rapoarte, incalzire pentru parbriz, scaune cu reglare electrica, trapa panoramica, dar si sistem multimedia cu functie de navigatie, daca iti vine sa crezi.

Renault Avantime de vanzare

Renault Avantime de vanzare

Renault Avantime de vanzare

Renault Avantime de vanzare

Renault Avantime de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Renault Avantime de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 22 August 2019