Masina de politie, filmata in timp ce depaseste in curba, pe linie continua. Video

Masina de politie, filmata in timp ce depaseste in curba, pe linie continua. Video
  • O camera de bord a surprins momentul in care soferul unei autospeciale de politie depaseste in curba, pe linie continua
  • Filmarea respectiva a fost publicata pe reteaua de socializare Facebook si a reusit sa adune peste 43.000 de vizualizari
Distribuie pe Facebook

O camera de bord a surprins, zilele acestea, momentul in care soferul unei autospeciale de politie depaseste in curba, pe linie continua.

Politia Romana a dat-o, din nou, in bara. La mai putin de trei luni de la momentul in care un echipaj a fost filmat conducand pe contrasens - pe DN 581, la iesirea din municipiul Tecuci, o alta masina a institutiei a fost surprinsa in timp ce incalca regulile de circulatie. Despre ce este insa vorba, mai exact?

De aceasta data, o camera de bord a reusit sa inregistreze clipa in care soferul unei autospeciale face o depasire extrem de periculoasa, in curba si pe linie continua.

Filmarea respectiva a fost publicata pe reteaua de socializare Facebook si a reusit sa adune - cel putin pana la momentul de fata, peste 43.000 de vizualizari. "Ca la noi, la nimeni" este unul dintre comentariile facute de internauti la postarea care pare sa fi ramas fara o reactie din partea Politiei Romane.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 3 Iunie 2021