Masinile germane doar viseaza la ziua asta. Fa cunostinta cu japoneza care a parcurs peste 1.6 milioane de KM

Masinile germane doar viseaza la ziua asta. Fa cunostinta cu japoneza care a parcurs peste 1.6 milioane de KM
  • O a doua Toyota Tunda a depasit 1 milion de mile parcurse
  • Camioneta japoneza are motorul original si cutia reconstruita
  • Proprietarul a schimbat 20 de seturi de anvelope, printre altele
Distribuie pe Facebook

Fabricata in urma cu mai bine de un deceniu, camioneta cu motor V8 de 4.7 litri si 276 de cai putere a consumat pana in prezent 20 de seturi de anvelope, doua alternatoare si o pompa de apa. Plus extrem de multa benzina, evident.

In primavara anului 2016, vestea ca o Toyota Tundra de generatie a doua a depasit pragul de 1 milion de mile - sau, daca vrei, 1.609.344 de kilometri - facea inconjurul intregii planete.

Astazi, la 36 de luni distanta de la momentul respectiv, un nou exemplar al camionetei aflate in portofoliul companiei japoneze se poate lauda cu o astfel de performanta.

Este vorba, mai precis, despre o Toyota Tundra model 2007, de culoare alba si cu un motor V8 sub capota - motor care scoate 276 de cai putere dintr-o capacitate cilindrica de 4.7 litri.

Potrivit proprietarului sau, camioneta japoneza a consumat pana in prezent 20 de seturi de anvelope, doua alternatoare, o pompa de apa si... extrem de multa benzina, evident.

Motorizarea acestei Toyota Tundra de generatie a doua nu a suferit nicio reparatie majora, in timp ce cutia automata a fost reconstruita - decizie pe care posesorul o regreta acum.

Toate detaliile cu privire la cel mai un nou exemplar al camionetei aflate in portofoliul companiei japoneze care a depasit pragul de 1 milion de mile, in urmatorul material video.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 6 Mai 2019