Mazda dezvolta un program pentru clientii MX-5 din Europa numit Friends of MX-5

Mazda dezvolta un program pentru clientii MX-5 din Europa numit Friends of MX-5
  • Mazda dezvoltă un program pentru clienții MX-5 din Europa
  • Programul Mazda “Friends of MX-5” va crește interacțiunea publicului cu Mazda
  • Include o competiție al cărei premiu va fi șansa de a concura la Mazda Global MX-5 Cup de la Laguna Seca
Distribuie pe Facebook

Mazda a lansat noul său program "Friends of MX-5", conceput pentru a răsplăti fanii emblematicului roadster MX-5 din toată Europa. Programul oferă șansa de a concura într-o mașină de curse MX-5 de generație nouă pe legendarul circuit american Mazda Raceway Laguna Seca.

"Friends of MX-5“ va oferi beneficii inedite, inclusiv experiențe unice în viață, atât iubitorilor automobilului cât și celor interesați de domenii cum ar fi muzica și arta.

MX-5 este cu adevărat o mașină pentru șofer și cursele vor reprezenta o parte integrantă a anului inaugural „Friends of MX-5“. Mazda sprijină deja competiții selectate MX-5 în toată Europa, iar prin „Friends of MX-5“ compania va lansa o Cupă Europeană Mazda MX-5 pe platforma de curse online, iRacing.

Concurenții pentru finala de la Barcelona vor fi selectați din competițiile naționale de curse, din competiția MX-5 pe iRacing și din câștigătorii curselor pe simulator de la evenimentele Mazda.

Cei care ajung în finală vor fi testați la volanul unei versiuni de curse Mazda MX-5 Cup 2016, iar cinci piloți norocoși vor câștiga un loc în finala prestigioasei cupe Mazda Global MX-5 Cup de la Laguna Seca, California.

„Friends of MX-5 este o modalitate foarte bună pentru Mazda să răsplătească fanii entuziaști existenți, atrăgând în același timp noi fani cu oportunități relevante și experiențe care depășesc sfera auto", a declarat Wojciech Halarewicz, Vicepreședinte Comunicare, Mazda Motor Europe.

"Programul de curse scoate în evidență, de asemenea, istoricul de curse MX-5 și generează niște oportunități incredibile pentru cei care doresc să experimenteze un MX-5 la cel mai înalt nivel."

Mazda cheamă toți prietenii MX-5 să se alăture și să împartă distracția, pasiunea si bucuria pe care brandul Mazda le emană. Printre altele, prietenii vor primi comunicări regulate cu privire la beneficiile și oportunitățile unice pe care Mazda le va extinde în timp, pe măsură ce numărul „Prietenilor“ va crește.

Oricine poate deveni prieten MX-5 accesând acest link.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 14 Aprilie 2016