Mazda lanseaza un program de restaurare pentru cel mai indragit model al sau

Mazda lanseaza un program de restaurare pentru cel mai indragit model al sau
  • Mazda lanseaza un program de restaurare pentru primul MX-5
  • Japonezii vor reporni productia celor mai cautate piese
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru fanii modelului MX-5: Mazda lanseaza un program de restaurare pentru prima generatie a celebrului sau automobil cu tractiune spate.

Greutatea redusa, sistemul de tractiune spate oferit in echiparea standard, dar si preturile accesibile au transformat modelul MX-5 intr-un cult al lumii auto.

Numai din prima generatie Mazda a reusit sa vanda peste 400.000 exemplare, astfel ca povestea de succes a celebrului automobil a continuat alte trei capitole.

La aproape doua decenii de la incheierea productiei, compania japoneza si-a intors atentia asupra originalului si a dezvaluit ca lanseaza un program de restaurare.

Mazda MX-5 NA

Cat vor avea de platit cei dornici sa conduca un MX-5 ca nou ramane inca un mister, insa macar exista o certitudine in acest sens: nu va costa deloc putin.

De asemenea, este inca neclar daca respectivul serviciu va depasi granitele Japoniei sau va ramane o exclusivitate a clientilor Mazda din Tara Soarelui Rasare.

Fiindca nu a fost publicata nicio o informatie care sa raspunda intrebarilor de mai sus, mergem mai departe si anuntam surpriza cu numarul doi pentru primul MX-5.

Altfel spus, Mazda va reporni productia unora dintre cele mai cautate piese, precum plafonul retractabil din material textil sau anvelopele Bridgestone SF325.

Tot in persoana companiei japoneze isi vor gasi sprijinul si personale care incercau sa faca rost de un nou volan / o noua nuca pentru schimbator marca Nardi.

In cazul in care totul merge ca pe roate, Mazda va oferi si alte componente populare printre persoanele care conduc un MX-5 de prima generatie, lansat in '89.

Mazda MX-5 NA

Mazda MX-5 NA

Mazda MX-5 NA

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 11 August 2017