Mercedes-Benz sustine tenisul la Cupa Davis 2011

Mercedes-Benz sustine tenisul la Cupa Davis 2011
In perioada 16 - 18 septembrie, Mercedes-Benz sustine sportul in cadrul editiei cu numarul 100 a Cupei Davis, fiind unul dintre partenerii principali ai celei mai asteptate competitii a anului. Mercedes-Benz, masina oficiala a evenimentului, a fost pusa la dispozitia echipelor Romaniei si Cehiei. Cele doua autoturisme Viano si cele sase autoturisme din clasele C, E si CLS vor asigura transportul pe intreaga durata a intalnirii dintre cele doua natiuni.
Distribuie pe Facebook

Sutinerea turneului nu este intamplatoare, dupa cum atat Mercedes-Benz, cat si Cupa Davis sunt unite prin traditie. Centenarul Cupei Davis coincide cu 125 de ani de inovatie Mercede-Benz, iar performanta, pasiunea si perfectiunea sunt cateva dintre valorile Mercedes-Benz pe care Cupa Davis le impartaseste.

Editia din 2011 a turneului masculin de tenis pe natiuni reuneste cele mai bune echipe din lume, printre care se afla si Romania reprezentata de Adrian Ungur, Horia Tecau, Adrian Copil si Victor Crivoi. Romanii vor juca in acest sfarsit de saptamana trei meciuri impotriva echipei din Cehia, iar in urma tragerii la sorti s-a decis ca Adrian Ungur si Radek Stepanek sa deschida competitia.

"Tenisul este unul dintre sporturile unde performanta, perfectiunea si pasiunea sunt elemente-cheie pentru reusita. Aceasta este si viziunea Mercedes-Benz si speram ca infruntarea echipei noastre cu Cehia sa rezulte intr-un succes.", a declarat Gabriel Craciun Corporate PR/Communications, Marketing&PR/Communications Vans Mercedes-Benz Romania.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 16 Septembrie 2011