Mercedes nu va putea concura cu asa ceva. BMW tocmai a dezvaluit numele masinii pe care o va lansa luna viitoare

Mercedes nu va putea concura cu asa ceva. BMW tocmai a dezvaluit numele masinii pe care o va lansa luna viitoare
  • BMW anunta lansarea primului Seria 8 Gran Coupe din istorie
  • Prezentarea oficiala a fost programata pentru luna viitoare
  • Startul vanzarilor se va da abia la toamna, in septembrie
Distribuie pe Facebook

Startul vanzarilor se va da la inceputul acestei toamne, in cursul lui septembrie, potrivit informatiilor publicate recent de oficialii companiei auto bavareze.

Oferita atat intr-o versiune Coupe, cat si sub forma unui model cu plafon retractabil, actuala gama BMW Seria 8 va primi un nou membru inainte de sfarsitul lunii viitoare.

Este vorba, mai precis, despre o varianta in patru portiere, comercializata alaturi de indicativul Gran Coupe, disponibila pentru prima oara in istoria producatorului auto bavarez.

BMW nu a publicat si alte informatii cu privire la aceasta noua versiune de caroserie a modelului Seria 8, cu exceptia faptului ca vanzarile vor demara in cursul lui septembrie.

Totodata, comunicatul dat publicitatii este insotit de imagine teaser a viitoarei variante Gran Coupe, care surprinde partial silueta automobilului pregatit de producatorul bavarez.

BMW Seria 8 Gran Coupe - Prima poza

Despre BMW Seria 8:

Cea mai recenta generatie a modelului BMW Seria 8 a debutat in urma cu aproximativ un an si, dupa cum precizam inclusiv anterior, se vinde in doua versiuni de caroserie.

Pe piata din Romania, producatorul auto bavarez comercializeaza varianta Coupe la preturi incepand de la 102.757 de euro, in timp ce decapotabila pleaca de la 110.730 de euro.

Indiferent de varianta de caroserie pentru care s-a optat, clientii au de ales intre doua modele mari si late: un 840d cu 320 de CP sub capota, respectiv un M850i de 530 de CP.

Daca mai era nevoie de precizat, ambele versiuni ale noului BMW Seria 8 se bucura in standard atat de o cutie automata cu opt rapoarte, cat si de un sistem de tractiune integrala.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 6 Mai 2019