Messi in tinta in care Barcelona a invins Liverpool in Liga Campionilor

Messi in tinta in care Barcelona a invins Liverpool in Liga Campionilor
Lionel Messi a marcat doua goluri, in timp ce Barcelona a invins Liverpool cu 3-0 in primul semifinale pana la finalul Ligii Campionilor.
Distribuie pe Facebook

Messi a marcat golurile de 599 si 600 de goluri ale Barcelonei pentru a suporta o linie de la Liverpool care a depasit gazdele pentru intinderi lungi la Camp Nou miercuri, dar in cele din urma a cedat la stapanirea argentiniana.

Obiectivul lui dublu si al lui Luis Suarez impotriva fostului sau club au oferit Barcelonei o victorie comoda. Messi a castigat de patru ori Liga Campionilor, insa foamea sa pentru a restabili Barcelona, cea mai buna echipa de club de pe continent a fost evidenta impotriva Liverpool, cand a trebuit sa elimine aproape o singura tura o incercare feroce de revenire de catre vizitatori dupa deschizatorul de 26 de minute al lui Suarez.

Messi a dublat conducerea de la o revenire cu 15 minute si a continuat cu curling intr-o lovitura libera executata perfect in 82-a.

Liga Campionilor de pariuri

Daca sunteti un fan de fotbal si doriti sa pariati, atunci Liga Campionilor este un eveniment minunat pentru dvs., deoarece este unul dintre cele mai mari evenimente din lume cand vine vorba de fotbal. Cele mai mari echipe din lume concureaza intre ele pentru a deveni Campion. Majoritatea furnizorilor de pariuri cum 888 sport vor oferi aceleasi cote pentru evenimente mari, dar daca faceti niste cercetari, puteti gasi o piatra pretioasa acolo.

Probabil dintr-un magazin de pariuri mai mic care doresc sa obtina cote de piata de la companiile mai mari de pariuri. Vor exista, de asemenea, o multime de cote sportive pentru anumite jocuri si competitii legate de acest mare eveniment de fotbal. Pe aceasta pagina vom lista toate cele mai bune cote, asa ca asigurati-va ca verificati din nou pentru a afla ce va da cel mai mult bang pentru buzunarul dvs. Vom acoperi tot ceea ce se intampla cu Liga Campionilor si vom prezenta toate cele mai bune optiuni pentru dvs.

Liga premiilor din Liga Campionilor - cate cluburi castiga?

Bogatiile oferite in Liga Campionilor 2018/19 subliniaza faptul ca cluburile din Premier League sunt dispuse sa se califice pentru competitie si sa se alature celor de la Liverpool, Tottenham, Barcelona si Ajax.

Veniturile comerciale brute din Liga Campionilor UEFA 2018/19, UEFA Europa League 2018/19 si Cupa UEFA Superioara 2018 sunt estimate la aproximativ 2,8 miliarde de lire sterline (3,25 miliarde de euro).

Din veniturile nete rezultate, 93,5% sunt distribuite cluburilor.

Cluburile Ligii Campionilor impartasesc 1,73 miliarde de lire sterline (2,04 miliarde de euro), cu cluburi chiar si care sunt scoase la calificare, primind o plata fixa de £ 4,3 milioane.

Fiecare dintre cele 32 de cluburi care s-au calificat pentru faza grupelor Ligii Campionilor au primit 13,2 milioane de lire sterline.

Etapele grupului castiga in etapa de grup a Ligii Campionilor din acest sezon au fost in valoare de 2,3 milioane de lire sterline, cu o miza castigand £ 776,000.

Cat de mult este calificarea pentru Liga Campionilor in valoare de premiu?

Etapele knock-out din Liga Campionilor sunt chiar mai profitabile pentru cluburi.

• 2018/19 runda Ligii Campionilor de 16 - 8,2 milioane de lire pe club

• 2018/19 sferturile de finala ale Ligii Campionilor - 9,1 milioane de lire pe club

• 2018/19 Semifinalele Ligii Campionilor - 10,3 milioane de lire pe club

Liverpool, Tottenham, Barcelona si Ajax au sansa de a castiga 12,9 milioane de lire sterline, ajungand la finala Ligii Campionilor de la Madrid din 2018/19. Castigatorii liga Campionilor vor primi apoi inca 3,5 milioane de lire sterline.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Mai 2019