Ministrul Transporturilor, in vizita pe Autostrada de Centura A0. "Vom deschide in scurt timp circulatia"

Ministrul Transporturilor, in vizita pe Autostrada de Centura A0. "Vom deschide in scurt timp circulatia"
  • Ministrul Transporturilor, in vizita pe Autostrada de Centura A0
  • "Vom deschide in scurt timp circulatia"
Distribuie pe Facebook

Sorin Grindeanu a mers, miercuri, pe santierele de pe Autostrada de Centura Bucuresti Sud pentru a vedea cati kilometri pot fi dati in trafic pana la sfarsitul acestui an.

"Am fost astazi in santierele de pe Autostrada de Centura Bucuresti Sud pentru a vedea cati kilometri pot fi dati in trafic pana la sfarsitul acestui an!", a anuntat Sorin Grindeanu intr-o postare pe Facebook.

Conform Ministrului Transporturilor, "lucrarile de constructie a celor 16,9 km dintre Glina si Vidra, aferenti Lotului 1 sunt la un stadiu de aproximativ 80%", adaugand, totodata, ca "constructorul turc si-a asumat deschiderea circulatiei, pana la final de an, pe 7 km: din DN4, in zona localitatii Oltenita, pana la granita lotului 2 (km 69), astfel incat sa existe descarcare pentru a se circula si pe toti cei 16,3 km ai Lotului 2, Vidra – Bragadiru".

"Pe acest Lot stadiul lucrarilor este de 96,25% si vom deschide in scurt timp circulatia pe aproximativ 10 km intre DN5 (Jilava) si DN6 (Bragadiru), a mai declarat Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu aratandu-se, in schimb, nemultumit de cum se desfasoara lucrarile la lotul 3: "Pe Lotul 3, Bragadiru - Joita, ritmul lucrarilor este lent: stadiul fizic de 55,5%! De aceea, atrag atentia antreprenorului grec sa gaseasca urgent resursele necesare finalizarii lucrarilor si sa respecte prevederile contractuale: darea in trafic a celor 17,9 km in cursul anului 2024!"

Distribuie pe Facebook
mai multe