Momentul in care autoritatile din India confisca mai multe masini de lux din cauza ca soferii lor nu si-au platit taxele la timp. Video

Momentul in care autoritatile din India confisca mai multe masini de lux din cauza ca soferii lor nu si-au platit taxele la timp. Video
  • Mai multe masini de lux au fost confiscate in India
  • Soferii lor nu si-au platit taxele la timp
Distribuie pe Facebook

O scurta filmare publicata, de curand, pe platforma Youtube surprinde mai multe masini de lux oprite de autoritatile din India. Potrivit descrierii respectivului video, acestea au fost confiscate din cauza faptului ca soferii lor nu si-au platit taxele la timp.

Chiar daca un vechi proverb spune ca "In aceasta lume nimic nu este sigur, in afara de moarte si impozite", numarul persoanelor dornice sa nu plateasca taxe la stat creste, probabil, de la an la an. Fiecare tara si guvern se confrunta cu un astfel de fenomen, iar India nu face exceptie.

Ba dimpotriva, dupa cum o arata si urmatoarea filmare din Hyderabad, Telangana, unde autoritatile au oprit mai multe masini de lux adunate laolalta si participante la o plimbare de Ziua Indepedentei. Pentru a le confisca, dupa cate se pare, din cauza ca soferii lor nu si-au platit taxele la timp.

Potrivit informatiilor si detaliilor aparute in presa din India, acestea apartineau, in mare parte, unor familii de industriasi si oameni politici. Discutam, la prima vedere, despre un Rolls-Royce Ghost, doua Ferrari 458 Italia, Maserati Granturismo si trei Lamborghini Gallardo, reiese din video.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 27 August 2021