Mos Nicolae a ajuns la echipa Dinamo prin intermediul Mitsubishi Motors

Mos Nicolae a ajuns la echipa Dinamo prin intermediul Mitsubishi Motors
Traditia unei companii care se respecta este de a face lucruri caritabile si evenimente prin care sa ii ajute pe cei mai putin norocosi. Daca in ultimii ani, cei de la Mitsubishi Motors alaturi de partenerii sai mergeau la copii din diferite centre de plasament, iata ca acum, in aceasta iarna de Mos Nicolae, copiii s-au dus in cantonamentul echipei Dinamo.
Distribuie pe Facebook

Cu ocazia venirii lui Mos Nicolae, cei de la M Car Trading, distribuitor general Mitsubishi in Romania, au organizat o supriza pentru partenerul sau, echipa Dinamo. Acestia i-au invitat pe copiii de la centrul de plasament Voluntari in cantonamentul de la Saftica.

Echipa Dinamo a fost surprinsa de 28 de suporteri mici si infocati, inaintea antrenamentelor echipei din Bucuresti. Copiii le-au oferit felicitari pictate sportivilor, cu mesaje si dedicatii personalizate.

La randul lor, "cainii" din Stefan cel Mare le-au oferit mingi cu autografe, dulciuri si haine. Si pentru ca evenimentul sa fie complet si reusit cu adevarat, Ionel Danciulescu, dinamovistul care si-a serbat aniversarea in aceeasi zi, a primit un tort din partea copiilor, dar si un Outlander model 2013, lansat de curand in Romania.


Distribuie pe Facebook
mai multe