Motivul pentru care nimeni nu vrea acest Golf. Masina germana sta in showroom din 2018

  • Acest Golf din 2018 e de vanzare pentru aproape 60.000 euro
  • Automobilul german are 245 CP sub capota si 10 km in bord
  • Anuntul de vanzare detaliaza inclusiv dotarile instalate
Distribuie pe Facebook

Chiar daca are deja un an vechime, automobilul cu pricina nu a reusit sa isi cunoasca aparent nici pana in ziua de astazi... primul proprietar.

Finisat intr-o exclusivista nuanta de Miami Blue, acest Volkswagen Golf asamblat la inceputul lui 2018 gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo de doi litri si 245 de cai putere, cuplata la o cutie automata cu dublu ambreiaj (DSG).

Livrarea valorilor maxime se face, daca mai era nevoie de precizat, exclusiv catre puntea fata, astfel ca automobilul in cauza - parte a seriei GTI Performance, are nevoie de numai 6.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Din punct de vedere estetic, meniul exterior cuprinde spoilere fata / spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente si jante din aliaj pe 17 inch, in timp ce reteta interioara include volan sport in trei spite si scaune cu suport lateral marit.

In ceea ce priveste echiparea disponibila, acest Volkswagen Golf din seria GTI Performance se poate lauda chiar si cu instrumente de bord digitale, instalatie audio din familia dynaudio, plus blocuri optice (faruri si stopuri) cu tehnologie LED.

Vestile bune continua cu trapa panoramica, pornirea de la buton a motorului turbo de doi litri si 245 de cai putere, cutia automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj mentionata deja, dar si mai multe sisteme de active de ultima generatie.

Pretul automobilului in cauza, care vine cu doar 10 kilometri in bord, depaseste insa orice limita a imaginatiei: 58.490 de euro sau cu peste 15.000 de euro mai mult decat un exemplar nou-nout - ambele preturi sunt specifice pietei din Olanda.

VW Golf GTI in Miami Blue

VW Golf GTI in Miami Blue

VW Golf GTI in Miami Blue

VW Golf GTI in Miami Blue

VW Golf GTI in Miami Blue

VW Golf GTI in Miami Blue

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze VW Golf GTI in Miami Blue
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 19 Martie 2019